lostyazilim
tr.link

+160 Milyondan fazla görüntülenme 200k+ takipçi. Yeni hedef 400k takipçi :) Soruları cevaplıyorum

367 Mesajlar 80.861 Okunma
acebozum
tr.link

Backlinkcigeldi Backlinkcigeldi Homo sapiens sapiens... Kullanıcı
  • Üyelik 19.06.2017
  • Yaş/Cinsiyet 26 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad C** G**
  • Mesajlar 3334
  • Beğeniler 179 / 2222
  • Ticaret 139, (%100)

keithas adlı üyeden alıntı

Hocam ozaman siz makaleyi pin olarak değil de makaledeki fotoğrafları pin olarak paylaşıyorsunuz doğru mu anladım? Bir de rich pin olayını yoast seo olmadan nasıl aktif ederiz sitede bir kod veriyor ancak bunu sitenize göre yapın diyor pek anlayamadım içerik filan soruyor title description filan. Yani demek istediğiniz şu sanırım aynı makaledeki 100 tane fotoğrafı 1 günde pinliyorsunuz ve link aynı makaleye yönlendirse bile tekrar filan sayılmaz yani? Teşekkürler :)

rich pin olayını pinterestin sitesinden bulabilirsiniz. Evet doğru anladınız olması gereken o zaten :) aksi absürd olurdu. Eğer makale ile alaksız hit çekmek adına gönderilmiş bir pinse birkaç reporttan sonra hesap uçar. Ben makalede ne varsa onu atıyorum. Neden tekrar sayılsın? Pinterestte böyle bir kural yok
keithas

kişi bu mesajı beğendi.

elektronikssl
webimgo

keithas keithas WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 26.10.2015
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek öğr
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad A** A**
  • Mesajlar 80
  • Beğeniler 3 / 2
  • Ticaret 0, (%0)
Eyvallah hocam çok sağolun :) ben makaleyi pinterestten Create Pin diyerek paylaşıyordum, tek pin olarak içinde birsürü fotoğraf olsa bile. Çok teşekkürler tekrardan :)

Backlinkcigeldi adlı üyeden alıntı

rich pin olayını pinterestin sitesinden bulabilirsiniz. Evet doğru anladınız olması gereken o zaten :) aksi absürd olurdu. Eğer makale ile alaksız hit çekmek adına gönderilmiş bir pinse birkaç reporttan sonra hesap uçar. Ben makalede ne varsa onu atıyorum. Neden tekrar sayılsın? Pinterestte böyle bir kural yok

• Üyelik 26.10.2015
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek öğr
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad A** A**
  • Mesajlar 80
  • Beğeniler 3 / 2
  • Ticaret 0, (%0)

Hocam bu arada ard arda pin paylaşmak sakıncalı mıdır? 100 fotolu makalr yaptım misal fotoların hepsini 30dk içinde ard arda pinledim bu sakıncalı mı? Yapmış bulundum artık :D
Bir de pine gireceğiniz hashtagleri nasıl buluyorsunuz? Ads reporting den mi bakıyorsunuz? Teşekkürler.

• Üyelik 19.06.2017
  • Yaş/Cinsiyet 26 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad C** G**
  • Mesajlar 3334
  • Beğeniler 179 / 2222
  • Ticaret 139, (%100)

keithas adlı üyeden alıntı

Hocam bu arada ard arda pin paylaşmak sakıncalı mıdır? 100 fotolu makalr yaptım misal fotoların hepsini 30dk içinde ard arda pinledim bu sakıncalı mı? Yapmış bulundum artık :D
Bir de pine gireceğiniz hashtagleri nasıl buluyorsunuz? Ads reporting den mi bakıyorsunuz? Teşekkürler.

Hata yapmışsınız görüntülenme düşer böyle. Bu da bir nevi spamdır. Tekrar tekrar yapmanız durumunda hesap uçar. Ek olarak ben yarı auto bir eklenti kullanıyorum buna rağmen 100 pin 30dkdan çok daha fazla sürüyor pinler tek tek ayarlanıyor panolar ayarlanıyor hastagler ayarlanıyor vs.. baştan savma yapmışsınız büyük ihtimalle daha titiz davranmanızı tavsiye ederim. Çok pin atmak maharet değil. Ben g
günde 20 25 pin atıyorum şu anda 7 milyonu geçtim :) taktik değiştirdim kısaca. Hastagleri tek tek pinterest arama cubuguna yazarak buluyorum. Pinterest seosu apayrı bir olay
Vendetta keithas

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
wmaraci

Mfa Mfa WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 18.06.2019
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Mezun
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad M** A**
  • Mesajlar 986
  • Beğeniler 304 / 308
  • Ticaret 1, (%100)
Hocam benim merak ettiğim resimleri nereden buluyorsunuz. Günde 50-60 resim üretmek mümkün değil. Bunları internetten bulup aynen mi koyuyorsunuz yoksa efekt yazı vb ekleyip mi atiyorusnuz

EnderGrafik EnderGrafik Profesyonel Grafik İşleri Kullanıcı
  • Üyelik 14.07.2014
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Grafiker
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad E** A**
  • Mesajlar 1340
  • Beğeniler 618 / 619
  • Ticaret 231, (%100)
Merhabalar,
-Bu pinleri sitenizde sadece görsel olarak mı paylaşıyorsunuz?
-Uzun açıklama, yazı vs girmiyor musunuz
-Giriyorsanız kaç kelime ortalama.
-Adsense tarafında sorun olmuyor mu?
-Siteniz SPAM yemiyor mu?

Teşekkürler, başarılar.

• Üyelik 19.06.2017
  • Yaş/Cinsiyet 26 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad C** G**
  • Mesajlar 3334
  • Beğeniler 179 / 2222
  • Ticaret 139, (%100)

Mfa adlı üyeden alıntı

Hocam benim merak ettiğim resimleri nereden buluyorsunuz. Günde 50-60 resim üretmek mümkün değil. Bunları internetten bulup aynen mi koyuyorsunuz yoksa efekt yazı vb ekleyip mi atiyorusnuz

Burası tecrübe isteyen nokta :) ben 2 3 senedir bu işin zeminini hazırlıyordum zaten sadece pintereste yeni giriş yaptım o kadar :) diğer sosyal mecralarda da yüzbinlere ulastım zaten

EnderGrafik adlı üyeden alıntı

Merhabalar,
-Bu pinleri sitenizde sadece görsel olarak mı paylaşıyorsunuz?
-Uzun açıklama, yazı vs girmiyor musunuz
-Giriyorsanız kaç kelime ortalama.
-Adsense tarafında sorun olmuyor mu?
-Siteniz SPAM yemiyor mu?

Teşekkürler, başarılar.

1-) hayır kaliteli bir içerik şeklinde makalesiyle seosuyla vs.. paylasıyorum
2-) Giriliyor
3-) 300 500 kelime arası
4-) neden olsun? organik hitim var diğer mecralar var sadece pinterest odaklı değil ki site
5-) Spam yapmıyorum ki yiyeyim :)
Vendetta

kişi bu mesajı beğendi.

• Üyelik 26.10.2015
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek öğr
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad A** A**
  • Mesajlar 80
  • Beğeniler 3 / 2
  • Ticaret 0, (%0)

Hata yapmışsınız görüntülenme düşer böyle. Bu da bir nevi spamdır. Tekrar tekrar yapmanız durumunda hesap uçar. Ek olarak ben yarı auto bir eklenti kullanıyorum buna rağmen 100 pin 30dkdan çok daha fazla sürüyor pinler tek tek ayarlanıyor panolar ayarlanıyor hastagler ayarlanıyor vs.. baştan savma yapmışsınız büyük ihtimalle daha titiz davranmanızı tavsiye ederim. Çok pin atmak maharet değil. Ben g
günde 20 25 pin atıyorum şu anda 7 milyonu geçtim :) taktik değiştirdim kısaca. Hastagleri tek tek pinterest arama cubuguna yazarak buluyorum. Pinterest seosu apayrı bir olay

Aynen hocam geç de olsa anladım onu :D El ile yapıyorum nasılsa bişey olmaz dedim ama yanlış yaptık.Tailwind olsa hoş olurda 100 pin sınırı var. Aynen bende günlük pin kaç atılmalı diye biraz araştırma yaptım fazla pin atmak yarardan çok zarar veriyormuş kimisi 30 u geçmeyin kimisi 70 pin attığımda filan daha çok verim aldım diyor ama kimse 100 +100 önermiyor :) teşekkürler bu arada.

sofu44 sofu44 Mumince.com Kullanıcı
  • Üyelik 13.06.2017
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek webmaster
  • Konum Malatya
  • Ad Soyad T** Ö**
  • Mesajlar 1149
  • Beğeniler 5 / 377
  • Ticaret 0, (%0)
Hocam bende birşey sorabilir miyim? Rich pin olayını nasıl yapmamız gerek. Ben yemek tarifleri ile ilgili bir hesaba kurmaya çalışıyorum
Yoast seo eklentisini kurdum. Sitemde tarifler ile alakalı bir de eklenti var bu eklenti rich pin destekliyor. Siteye eklediğim makaleler rich pin validator ile rich pin olarak işaretleniyor ama pinteretst hesabında paylaşınca rich pin olarak görülmüyor. Neden olabilir. Yada hangi kısmı hatalı yapıyorum.
Backlinkcigeldi

Hayatı Mümince Yaşamak İsteyenlerin Mekanı
https://mumince.com

• Üyelik 19.06.2017
  • Yaş/Cinsiyet 26 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad C** G**
  • Mesajlar 3334
  • Beğeniler 179 / 2222
  • Ticaret 139, (%100)

sofu44 adlı üyeden alıntı

Hocam bende birşey sorabilir miyim? Rich pin olayını nasıl yapmamız gerek. Ben yemek tarifleri ile ilgili bir hesaba kurmaya çalışıyorum
Yoast seo eklentisini kurdum. Sitemde tarifler ile alakalı bir de eklenti var bu eklenti rich pin destekliyor. Siteye eklediğim makaleler rich pin validator ile rich pin olarak işaretleniyor ama pinteretst hesabında paylaşınca rich pin olarak görülmüyor. Neden olabilir. Yada hangi kısmı hatalı yapıyorum.
Backlinkcigeldi

Burayı translate ile çevirip okuyun hocam. Aynen yapın. Yaptım olmadı diyorsanız yanlış yapıyorsunuzdur.
https://developers.pinterest.com/docs/rich-pins/overview/?
Vendetta

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al