-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Web Programlama
-
-
Ad Soyad
Ü** D**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Macbook Pro Retina kullanıyorum. Favori uygulamam Sublime Text :D Hem kodlama yaparken hem de özel notlar için kullanıyorum. Firefox da olmazsa olmazımdır. Onsuz dış dünyam kararıyor :)
Bu başlık bayadır ölmüş. bir canlansın ama yani.
1 kişi bu mesajı beğendi.
KODODA® Creative Solutions
https://www.kododa.com.tr
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Öğretmen Adayı
-
-
Ad Soyad
M** Ü**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Benim merak ettiğim bende yakın zaman da almayı düşünüyorum kullandığım programlar
adobe ps, adobe xd, illistrator, phpstorm, webstorm, görüntü kayıt programları, solidworks, visual studyo code
ana kullandığım programlar bunlar macbook pro 13' early 2015 modelini alsam tam verim alabilir miyim kullanan kişiler yorum yaparsa çok mutlu olurum.
128 gb ssd yeterli gelir mi sizce 8 gb ram le birlikte
Hayat seni yıkabilir ama önemli olan yıkıldığın zaman daha sağlam ayağa kalka bilmektir.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Öğretmen Adayı
-
-
Ad Soyad
M** Ü**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
@[İlkay](userid:9725) Solidworks harici diğer programları destekliyor alan yeterli gelir mi ram yeterli gelir mi esas sorum bu?
Hayat seni yıkabilir ama önemli olan yıkıldığın zaman daha sağlam ayağa kalka bilmektir.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Öğretmen Adayı
-
-
Ad Soyad
M** Ü**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Teşekkürler hocam o zaman 128 gb ssd kartlı 8 gb ramli biraz yavaş kaçar diyorsunuz anladım.
BHA
bhamedya.com
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Aşçı, Makale Yazarı
-
-
Ad Soyad
B** A**
-
-
-
Ticaret
20, (%100)
Bear App hakkında ne düşünüyorsunuz? Hem bilgisayarda hem de telefonda aynı notları nasıl görebilirim? Apple’ın kendi notlar uygulaması gibi bunu da bu şekilde senkronize yapmakta mı? Premium ile bu özellik açılır mı?
Being
İçeriklerin Gücü Adına!
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Metin Yazarı/Editörü
-
-
Ad Soyad
B** G**
-
-
-
Ticaret
91, (%100)
Disco rica ettim. Ayrıca
Alfred,
Translate Tab,
BetterTouchTool,
aText ve
Dozer uygulamaları da çalışma deneyimine takla attırtıyor. Mutlaka incelemenizi öneririm.
BerkinAKTAŞ kısa bir süre kullandım. "Markdown desteği olmazsa olmazım," diyen biri için kullanışlı olduğunu söyleyebilirim. Ben biraz alışkanlığımdan biraz da OCR desteğinin sunduğu esneklikten olsa gerek,
Evernote'u tercih ediyorum.
Bir kişinin fikirlerini çalmaya "alıntı", birçok kişinin fikirlerini çalmaya "araştırma" denir. Bir de hiçbir şeyi çalamayacak olanlar vardır.