-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
O** D**
-
-
-
Ticaret
3, (%67)
Arkadaşlar instagramda sosyal medya hizmetleri diye bir sayfam var instagram takipçi satışı vs sayfayı çok güzel bir şekilde düzenledim önceden farklı farklı sayfalara reklam vererek kazanıyordum şimdi instagrama sponsorlu reklam vererek daha çok kazanacağımı düşünüyorum
Sizce takipçi satışı için hedef kitle adı , Yaş aralığı , ilgi alanlarında neyi seçmeliyim bana ne kadar katkısı olur ?
Zamanı mı uzun tutmalıyım bütçeyi mi
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Bilgisayar Mühendisi
-
-
Ad Soyad
H** Ç**
-
-
-
Ticaret
30, (%100)
Benimde merak ettiğim sorular. Takipteyim
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Yazılım
-
-
Ad Soyad
A** İ**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
Denemeden bilemezsiniz hocam.
Eski müşterilerinizi inceleyip profil ve ilgi alanlarına göre bir deneme ile başlayabilirsiniz. 1 haftalık düşük bütçeli bir reklam ile müşteri getirir diye düşünüyorum.
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Jr. Dijital Pazarlama Uzmanı
-
-
Ad Soyad
C** K**
-
-
-
Ticaret
14, (%100)
Reklamınız kaldırılır, boşuna uğraşmayın tecrübe ile sabittir.
Sosyal medya ajansı, danışmanlık vb üzerinden çaktırmadan (Takipçi, beğeni vs) satıyoruz diye belli etmeden reklama çıkabilirseniz sorun yaşama ihtimaliniz daha az.
Aksi takdirde hesap kural ihlali nedeni ile kapatılır, reklamlar da yalan olur.
Size tavsiyem bir adwords uzmanı bulup onunla bütçeniz doğrultusunda google reklamlarına çıkın. O da olmaz derseniz forumda numara toplama programı satan bir arkadaş var, programı satın alıp numara toplayın. Ardından 850 li bir hat alarak toplu sms atın.
Bol şanslar, bol kazançlar.
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Girişimci
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
30, (%100)
Dün bir tane sayfaya reklam verdim geri dönüş 0 takipçi dahi gelmedi hatta tek beğeni dahi gelmedi çok saçma sapan bir durumdu. Ondan önce instagrama reklam verdim daha çok müşteri geldi anlayacağınız ya paraya kıyıp gerçekten büyük sayfalara reklam vereceksiniz yada instagram da güzel bir kitle belirleyip vereceksiniz.