-
-
Yaş/Cinsiyet
23 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** Ç**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Merhaba, sorum başlıkta belirttiğim şekilde. Sadece domain hosting masrafları ile bir site kurup da, bu siteyi geliştirmemiz mümkün müdür acaba? Eğer öyleyse, ortalama nereye kadar ilerletebiliriz? PHP bilgisine sahip biri için bu. SEO kısmında çok zayıf olan biri, neler yapabilir? Teşekkür ederim.
DeepX
PM ile ulaşın
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
23 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
K** T**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Hiç bulaşma TR siteye, o kadar emek vereceksin, aldığın kazanç 0.0000000001.
Tabi zevk için olabilir ama paranı harcama git bir blogger kur oradan uğraş.
Yüksek bir reklam bütçen olmadığı sürece gelir elde edebileceğin bir blog kurman çok zor.
Şuanda 5-6 tane blog sitem var ve 2 tanesinde full özgün 1500 e yakın özgün yazı var kazanç yerlerde.
Bir indirme sitem var bütün parayı oradan kazanıyorum.
Ve diğer birkaç site daha.
Kuracaksan piyasaya iyi bir bak kimler kazanıyor kimler kazanmıyor sonra gir.
Ama keyfi yapmanı çok isterdim zira buradaki çoğu kişi para kazanmak için yapıyor ben dahil, keşke 3000-5000 kelimelik özgün bilgi kokan yazılar yazan ve çoğunlukta olan bir kitle olsaydı tabi buda imkansız gibi çünkü milletimiz okumuyor, okuyan sayısı da belli zaten.
Ya millete para kazandırmayı vaad eden "yatırım bilgi" işine gireceksin ya da başka umut vaad eden işlere yöneleceksin.
Birde insanımızın vaktini harcadığı diğer işler var araştırıp bulman gerekiyor, tabi düşük bütçeyle olmayacak şeyler.
Ama yukarıdakileri önemsemeyip girmeni de istiyorum çünkü tecrübe çok şey kazandırır.
Edit:
Bu yapamayacaksın anlamını taşımıyor bu arada, iyi bir strateji ile iyi kazançlarda elde edebilirsin, be tek bir TR site ile diğer sitelerimi kurdum bunu da belirteyim.
İyi bir kitle yakalarsan devamında çok iyi işler yapabilirsin.
-
-
Yaş/Cinsiyet
23 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** D**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Para kazanmak için yabanci site ,
Bilgi vermek amaçli türkçe site ,
Deneyimlerini aktarmak ve kişisel web site için türkçe site.
Ayrica bu işi para için yapip yabanci site açarak sitesini çöplüğe dönüştürenlere selam olsun :)
142 tl ver domain ve hosting'e (ben bu kadar verdim ) , bilgi vermek amaçli bir site aç, gerekirse adsense 'den kazanma , git satiş ortakliği yap ordan kazan :) zaten para kazanmak isteyen biri adsense ile uğraşmaz xd
-
-
Yaş/Cinsiyet
23 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** Ç**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Tesekkür ederim cevaplarınız için fakat, bir miktar zayıfım bu konularda, örneğin ben ingilizce bir site açtım okey, reklamsız bunu nasıl insanlara ulaştırabilirim?
EfeCetin
Kimlik Onayı Bekliyor
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Developer
-
-
Ad Soyad
E** Ç**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Ben de açtım ama hala kazanamıyorum ( biraz da sorumsyzluk yüzünden ) eğer uğraşabilirsen neden olmasın ki...