-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Dijital Pazarlama Uzmanı
-
-
Ad Soyad
A** Ç**
-
-
-
Ticaret
11, (%100)
Merhabalar,
Yazılımcı bir arkadaşım Wix benzeri bir site açtı. Ancak çok daha gelişmiş bir versiyona sahip.
Web sitesi üzerinden websitesi tasarlayarak direk olarak müşterilerinize teslim edebiliyorsunuz. Sitenin hostingine bağlı kalmadan tasarlamış olduğunuz websitesinin kodlarını alarak başka bir hosting'e taşıma özelliği bulunuyor.
Ayrıca yine aynı websitesi üzerinden mobil uygulama tasarlama özelliği bulunuyor. Mobil uygulamayı tasarladıktan sonra onun kodlarını da alabilme özelliğiniz mevcut.
Yani hiç bir şekilde sitemize bağımlı kalmanıza gerek yok.
Site tamamen tasarlandı ve bitti.
Sizce bu proje için ne kadar bir yatırım yapılması gerekiyor veya yatırım yapılmalı mı?
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Web & Medya
-
-
Ad Soyad
T** H**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
Konuyu hortlatayim istedim.
Böyle bir konu böyle bir platform. Yorum gelmemesine mi üzüleyim yoksa bu ilgisizlikle yatırım arayışınıza mı bilemedim.
İşin professioneli değilim fakat bence yatırım şart. Ha yatırım dediysem reklam için yatırım.
Reklâmlar için net fiyat öğrenmek gerek. Fakat kafadan sıkma bir hesapla 10 bin gibi bir rakam gözümde canlanıyor.
Dediğim gibi reklam işinden azcık olsun anlamam fakat youtube, adwords, instagram, facebook derken hesap biraz tozlanacak elbet. Tabi birde reklamların sürekliliği gerekiyor.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
E** Y**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
yatırım için imkanım olsaydı hiç düşünmez direk yatırım yapardım. Wix'e türk bir firmanın rakip olarak çıkması çok iyi olabilirdi. umarım yatırımcı bulabilirsiniz. siteyi pm atarsanız bakmayı çok isterim. :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
Sosyal Medya Yöneticisiyim
-
-
Ad Soyad
M** E**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Hocam proje çok tatlı ve cazip duruyor. Sosyal medya reklamcılığı yapmaktayım. Elimden geldiğince uyguna fiyat alıp destek vermek isterim :)