-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
-
-
-
Ad Soyad
S** Y**
-
-
-
Ticaret
19, (%100)
10617 nolu destek talebime acil yanıt bekliyorum.
Goethe diyor ki; Para ile insan ilişkisi şöyledir: İnsan paranın sahtesini yapar, para da insanın..
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Boş
-
-
Ad Soyad
M** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Aşırı kötü bir servis deneyimi yaşadım. 10 gündür instagram beğenisi atılmadı. İptal edin diyorum hızlı sipariş verelim, etmiyorlar. Sağlayıcı' ya ilettik diye 10 gün oyalandım. Altı üstü 7.5 TL fakat aynı linke sipariş geçeceğim için bakiye yanma olayı sebebiyle yeni sipariş veremiyorum. Kalan bakiyemi kullanıp artık bu siteyi kullanmayacağım. Müşteri hizmetlerinde ki bayan cebimizden mi çıksın diyor birde. İşinizi düzgün yapın sizden hiçbir şey çıkmaz merak etmeyin.
Düzeltme: 10 günün sonunda iptal edildi.
3 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Reklam
-
-
Ad Soyad
H** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Önceden iyiydi memnundum fakat artık çok kötü. Takipçi satın alıyorum hızlı geliyor onda sorun yok fakat hızlıda gidiyor. Sabah aldığım takipçi akşam sıfırlanıyor
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
SEO Uzmanı
-
-
Ad Soyad
E** Ç**
-
-
-
Ticaret
10, (%80)
Son 3 aydır tüm sektör olarak Instagram ile yoğun bir mücadele içerisindeyiz.
Instagram, doğal olmayan takipçi ve beğenileri bitirmeyi kafasına takmış durumda. Kullandığımız dataların şifresini değiştirmeye varan çözümler denemekte.
Beğeni ve takipçi işlemleri artık çok çok zorlaştı. Kullanılan datalar kısa sürede spam'a düşüyor, limite takılıyor. Yeni data girişleri azaldı, Instagram engelliyor. Bot hesap açmak çok zorlaştı. Proxy'ler sürekli spama giriyor. Eskiye 1.000 data biriktirmek için koyduğumuz emek ve masraf 20 katına çıktı.
Son durum şu şekilde:
+ 300K lık Instagram takipçi servisi açabiliyorken şu an 1k lık servisi zor açabiliyoruz. Maliyetler 20 kat arttı. Bunu müşterilere yansıtmamak için bekledik, işler kolaylaşabilir diye. Ancak görünen o ki Instagram geri vites atmıyor.
+ 30 kuruşa sattığımız beğeni servisi 10 - 15 TL ye çıktı. Neredeyse 50 kat fiyat artışı oldu. O servislerdeki datalar bile o fiyata rağmen kısa sürede tükeniyor.
+ Uzun süredir altyapısını kurduğumuz Instagram Türk bot beğeni servisini, şu an ki piyasanın çok alt fiyatı olan 5,75 TL ye açtık. 1 hafta anlık gönderim yaptık şu an aşırı siparişten dolayı yavaşlık var. Panele koyduğumuz servisi sadece Türkler kullanmıyor. Yurtdışındaki büyük panellere API veren müşterilerimiz de var. Tüm dünyada sıkıntı olduğu için piyasanın altında bir fiyata servis açtığımızda servisi sömürüyorlar (tabir caiz ise).
+ Bu süreçte bir çok panel kapandı, bir çoğu Instagram işini bıraktı. Bizim bir sözümüz var, 1 takipçi atılabilene kadar biz bu işe devam edeceğiz. O yüzden bizi gelip geçici panellerle kıyaslamayın.
+ Instagram'ın koyduğu kısıtları çözmek ve aşmak için kafayı kıran yazılımcı arkadaşlarımız var. Bot ya da organik sistemler kurmak için bir çok ARGE yapıyoruz. Maliyeti hesaplayamaz olduk. Gerçekten amacımız bu engelleri aşabilmek, geçici de olsa bir servis sunabilmek.
Instagram işlerin aşırı zorlaşması MedyaBayim'in suçu değildir. Aksine bu duruma en çok çözüm bulmaya çalışan panellerdeniz. Çoğu panel canlı destek hizmetini kapattı, çalışanları işten çıkarttı. Kar oranları çok düştüğü için küçültmeye gittiler. Evet bizde de çok düştü. Ama zarar etsek bile en azından müşterilerimizi memnun etmeye çalışıyoruz. Canlı desteğe dönüşümlü bakan Ceylani ve Deniz hala devam etmekte ve edecektir.
Elimizden geldiğince bu hizmetleri size sunmaya çalışıyoruz ve mümkün olan en uygun fiyatlara. 1 kişi çıkıp da diyemez ben panele para yükledim, iade istedim iade etmediler diye. Eğer o an istediğiniz hizmeti alamıyorsanız yüklediğiniz para iade edilir.
Tüm kullanıcılarımızdan bu konuya duyarlı yaklaşmalarını rica ediyorum. Lütfen diğer panellere de girip bakın, fiyatları ve hizmeti karşılaştırın ki sektörün durumunu anlayın.
MedyaBayim hep sizlerle...
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
WordPress Uzmanı
-
-
Ad Soyad
B** K**
-
-
-
Ticaret
17, (%100)
Takipçiler oldukça kaliteli tavsiye ederim.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Beden Eğitimi Öğretmeni
-
-
Ad Soyad
C** Ö**
-
-
-
Ticaret
10, (%100)
İnstagram Otomatik Beğeni hizmetiniz sorunsuz çalışmakta mıdır? Son 3 aydır tüm bayilerden aldığım hizmette sorun yaşıyorum. Biliyorum İnstagram'da güncelleme sorunu yaşıyorsunuz. Ancak kime sorduysam sorunsuz çalışıyor diyor ama sistemlerine üye olunca ne bi hizmet ve ne de geri dönüş. Bu bakımdan Otomatik Beğeni hizmetiniz aktif ise almak istiyorum
Personal Trainer Cem Öncü / www.cemoncu.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
49 / E
-
Meslek
öğretmen
-
-
Ad Soyad
B** S**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
10k instegram takipçi fiyatı ne kadar. pm lütfen.