-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Blog Yayıncılığ
-
-
Ad Soyad
M** Y**
-
-
-
Ticaret
11, (%91)
Bir gerçek var, bu haber siteleri sizlerin olmuş olsaydı sizler de aynı şeyi yapardınız. Yani tüm kategorilere el atardınız. Belki onların yazılarına göre daha kaliteli yazardınız o ayrı konu.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
Bilgisayar Mühendisi
-
-
Ad Soyad
Ş** K**
-
-
-
Ticaret
11, (%100)
Bigi verse alnından öpreceğim 1 cümlelik bilgilik konuyu uzattıkça uzatıyor malca kelimelerle ama o bilgi o kocaaa makalede yok al buradan yak.
2 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
her sektör bunların elinde,ne aratsam bu haber siteleri başta filan burası ayrı bi konu.site açıp,buradan para kazanmaya çalışan birisi olarak degilde,sadece bilgi almak için googleda arama yapan birisi olarak bakıyorum,ortalık tamamen çöplük oldu.bi sorunum var,bi konuda bilgi almam gerekiyor ve googledan aratıyorum sorunuma çare bulmak için.karşımda sürekli haber siteleri.tektek açıp bakıyorum sitelere,sayfalarca geziyorum ama içinde bilgi namına bişey yok.saçma sapan yazılar yazıyorlar,aradıgım şeyle sayfadakilerin alakası yok.1 site,3 site,5 site geziyorum hep aynı.bi ton küfredip kapatıyorum ondan sonra çünkü insanı sinir ediyor.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Teknisyen
-
-
Ad Soyad
H** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Hepimiz yerden yere yere vuruyoruz ama girmek istediğimiz sektor bunlar genelde
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Ön muhasebeci
-
-
Ad Soyad
R** O**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Sitem news e kayitlıydi bir haber sitesi kapatmama sebep oldu, başka nedenlerde vardı bir büyük neden hitimi bir kerede alan bir teknoloji haber sitesiydi.