drmd
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** D**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Merhabalar. 35 Dolara bir eklenti satın aldım ama hatalı olduğu için geri iade aldım. Geri ödemeyi Envato kredisi olarak aldım ama herhangi bir ihtiyacım yok. Envato marketten 35 dolara kadar istediğinizi alabilirim. Ödemenizi banka hesabıma yaparsınız. Örneğin 35 dolara alacağınız bir şeyi sizden 30 dolar alarak yapabilirim. Maksat 2 taraf da kazansın. Gerekli iletişim vereceğim mail üzerinden sağlanacaktır.
Örneğin bir yedekleme eklentisi alabilirsiniz. Başka eklentiler de olabilir.
Foruma aykırı bir şey varsa belirtirseniz sevinirim.
Yazı ağırlık tema arıyorsanız PM.
drmd
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** D**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
LiDYASIZ Çok haklısınız hocam. Şahsen 35 dolarlık bir ürünü 15-20 dolara da verebilirim. Elimde kaldı çünkü. Yani bu güncel kur ile (1dolar : 5.65 Tl) 197 TL'lik ürünü 110 TL'ye vermek. Yarı yarıya.
Edit: Hesabı satamam çünkü almış olduğum başka ürünler var. İhtiyaçlarımı daha önceden aldım, bunu da aldım ama elimde kaldı. Geri iade ettim.
drmd
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** D**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
LiDYASIZ Önerileriniz için çok teşekkür ederim hocam. Öncelikle zararımı karşılamak zorundayım çünkü ben de öğrenciyim. Yani ne kadar karşılayabilirsem o kadar iyi. Yarısını kurtarsam dahi iyidir. Buradan talep çıkmazsa son çare açık artırma ile şansımı deneyeceğim.
Edit: Güncellemeler için yeni farkettim. Güncellemeler için hesabın kendisine gerek yok. Lisans kodunu vereceğim. Güncellemeler otomatik sitenize gelecektir. (Eklentiler ya da tema için.)
LiDYASIZ Hocama destekleri için teşekkürler
1 kişi bu mesajı beğendi.
drmd
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** D**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Güncel
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Editör
-
-
Ad Soyad
A** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
mail üzerinden iletişim kurduysan iade edilen bakiyeyi tekrar banka hesabına gönderiyolar. Ben 2 kere iade ettim ikisindede parayı gönderdiler hesaba.
drmd
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** D**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
AllyBey ciddi misin hocam?? Buna çooook sevindim. Mail üzerinden iletişim kurdular, paramı kredi kartına istiyorum diye yazdım kendilerine. Henüz dönüş yapmadılar. Sizden büyük bir şekilde rica ederek yapmam gerekenleri bana söylerseniz büyük sevaba girersiniz...
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Editör
-
-
Ad Soyad
A** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
bakiyeniz iade edildi dedikten sonra google translate ile, codecanyon kredimi banka hesabıma iade edermisiniz? dedim tamam dediler aynı gün yada ertesi gün duruma göre geliyor. Mail konuşmasını atayım belki işine yarar. Bakiyeniz iade edildi dedikten sonra şöyle yazmışm;
-- hello, can you please send my balance to my bank account.
şöyle cevap vermiş;
-- Hello xxx
I want to apologise for the delay in my response as I was out for my rest days.
The refund has been processed back to the original source of payment, the credit card ending in -3133
If you have not received the refund in 3 days, please get back in touch and I’ll investigate.
ek olarak üstteki kendi verdikleri cevaptada gördüğün gibi yoğunluğa göre geç cevap verebiyolar bi kaç gün bekle mutlaka yazıyolar destekleri çok iyi.
1 kişi bu mesajı beğendi.
drmd
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-