lostyazilim
tr.link

Aksi Panda | İnsan, Doğa, Geçmiş, Sanat, Dünya, Yolculuk (Değerlendirme)

15 Mesajlar 1.912 Okunma
lstbozum
tr.link

systemkruger systemkruger WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 14.01.2016
  • Yaş/Cinsiyet 42 / E
  • Meslek tekniker
  • Konum Eskişehir
  • Ad Soyad S** T**
  • Mesajlar 513
  • Beğeniler 266 / 145
  • Ticaret 1, (%100)

orioon adlı üyeden alıntı

Teşekkür ederim. Sitemizde yazmak isterseniz, yazar alımlarına da başlıyoruz yakın zamanda. Alexa TR rank 15.410'a kadar düştü. Ayrıca BundleHaber da uygulamasında yayınlanmaya başladık.

tşk ler hocam bu davet için. ancak ekiyas.com adında 2 aylık bir web sitem var telefonları inceleyip puanlama yaptığım. şimdilik tüm enerjimi oraya harcıyorum. zaten hocam aksipanda tarzı bir web site için makale yazacak düzeyde değilim, benim makalelerim biraz daha farklı.

wmaraci
reklam

OnurKara OnurKara WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 01.04.2017
  • Yaş/Cinsiyet 23 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Elazığ
  • Ad Soyad O** K**
  • Mesajlar 162
  • Beğeniler 69 / 72
  • Ticaret 1, (%100)
Başarılı bir site olmuş. İçerikler güzel. Fakat Yazınızı okurken fontun çok küçük olduğunu gördüm buda göz yoruyor. Yazı içi fontları büyütebilirsiniz. Ayrıca sağdan çıkan popup reklam kapatılmıyor haberiniz olsun.

aries aries WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 20.09.2017
  • Yaş/Cinsiyet 50 / E
  • Meslek işçi
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad M** A**
  • Mesajlar 828
  • Beğeniler 150 / 384
  • Ticaret 1, (%100)
Konu başlıkları ilgi çekici, içerik sağlam... Ancak mobilde yazı aralarında çok reklam var, dikkat dağıtıyor... Ben ancak bir makaleyi sonuna kadar okuyabildim, ikinci ve üçüncü makalelerde ilk paragrafta sonra çıktım...

orioon orioon WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 05.03.2018
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Kurgucu
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad H** K**
  • Mesajlar 118
  • Beğeniler 6 / 26
  • Ticaret 3, (%100)

OnurKara adlı üyeden alıntı

Başarılı bir site olmuş. İçerikler güzel. Fakat Yazınızı okurken fontun çok küçük olduğunu gördüm buda göz yoruyor. Yazı içi fontları büyütebilirsiniz. Ayrıca sağdan çıkan popup reklam kapatılmıyor haberiniz olsun.

Güzel yorumlarınız için teşekkür ederim. Fontu bir tık daha büyüttüm, sanırım mobildeki pop up reklamdan bahsediyorsunuz, onunla alakalı da iyileştirme yapmayı düşünüyorum.
OnurKara

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
wmaraci

orioon orioon WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 05.03.2018
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Kurgucu
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad H** K**
  • Mesajlar 118
  • Beğeniler 6 / 26
  • Ticaret 3, (%100)

aries adlı üyeden alıntı

Konu başlıkları ilgi çekici, içerik sağlam... Ancak mobilde yazı aralarında çok reklam var, dikkat dağıtıyor... Ben ancak bir makaleyi sonuna kadar okuyabildim, ikinci ve üçüncü makalelerde ilk paragrafta sonra çıktım...

Önerileriniz için teşekkür ederim. Evet reklam konusunda öyle bir sıkıntı doğuruyor bazı yazılarda. Özellikle h2 tagı önünde kullandığım reklamlar listeli yazılarda diğer reklamlarla birlikte çok yoğunluk yaratıyor. O konu hakkında da geliştirmeleri yaptık, artık daha az reklamla, umarım daha çok yazı okuyabileceksiniz.

Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al