-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
G** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Akradaşlar Merhaba bilisimveyazilim.com diye bir internet sitesi açtım ama google' da "bilisimveyazilim.com" diye aratmadıkça anasayfa çıkmıyor. "Bilişim ve Yazılım" , "Bilişim Yazılım, "Bilişim Teknolojileri ve Yazılım" diye aratıyorum 1 aydır açık olan site ilk 100 de yok.
Ama diğer sayfalar da durum farklı; içeriğine göre aramalarda çıkıyorlar. Zamanla sıralama yükseliyor. Ama bu ana sayfada çözemediğim bir durum var.
Üstadlardan yardım bekliyorum.
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** Y**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Çok aranan bir anahtar kelime bilişim de yazılım da bu nednele çok seo kasan vardır bu kelimelerde. Zamanla çıkacaktır. Meta etiketlerinizde bu ifadeleri kullanın bir nebze faydası olacaktır.
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
technical expert
-
-
Ad Soyad
F** K**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Birkaç yazınızdan bir cümle rastgele aratarak yazınızın özgün olmadığını gördüm. Sebebi bu olabilir.
-
-
Yaş/Cinsiyet
23 / E
-
Meslek
Webmaster >Front-end Developer
-
-
Ad Soyad
D** A**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Seo yükseltebilirsiniz, ayrıca sitenizin sayfaları hemen indexlenmez yani yarım saat içerisinde paylaştığınız makale anında google da çıkmaz.
Cahille girme münakaşaya. Ya sinirini zıplatır tavana, ya da yazık olur adabına.” /Mevlana/
CoaX
AmeleMaster
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
CoaXSEO
-
-
Ad Soyad
M** P**
-
-
-
Ticaret
8, (%88)
alan adınızın anahtar kelimelerinizle aynı olması, anahtar kelimenizin ilk sayfalarda çıkabileceği anlamına gelmez.
Bunun gerçekleşebilmesi için zaman gereklidir. Tabi zamanı iyi yönde kullanabilmenizde gerekli.
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
G** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Ya ben ilk sayfayı geçtim 1 aydır ilk 100 de yok. Diğer konularda varken ana sayfa nasıl hiç bir konuda çıkmaz. Kodlara bakabilen var mı aranızda? Ben bişeyi yanlış mı yapıyorum?
Bipixel
Vicdanın senin kıblendir.
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Kıdemli SEO Uzmanı
-
-
Ad Soyad
O** T**
-
-
-
Ticaret
57, (%100)
Bilişim Teknolojileri ve Yazılım kelimesinde 1 aylık site illaki ilk 100 de olacak diye bir kanun maalesef yok. Bu hedef kelime zaten sizin çalışmanız gereken bir hedef kelime değil. Daha satış odaklı hedef kelimeler belirlemenizde fayda var.