markareklam
Sondan başlayayım, telefonum xaomi mi max2 1350 tl ye aldım geçen sene şuan 2.6k çok memnunum.
Aslen Tokat'lıyım çok bilmem memleketimi 6 yalında İstanbul'a taşınmışız çoğu ilçeyi karış karış bilirim neredeyse. Çanakkale'ye 3 yıl önce taşındık, köle olmak için değil yaşamak için. İşim gereği her ilçeyi gezdim, babakaleden geliboluya, bigadan yeniceden, küçğkkuyuya. Neyse mevzu o değil zaten.
Geçen hanımla konuşuyorduk. Paramız olunca 1 yıl Türkiye'yi gezelim. 60k para gider bişi değil diye. 60k ya araba alınıyor ama ben hayatın peşindeyim.
Kısmen gezip gördüğüm iller, Antalya, izmir, muğla, Tekirdağ, Sivas, Çanakkale, Samsun, Ankara gideceğimiz çok yer var daha.
Bilgisayarda geceleri çalışıyorum, gündüz kümesimde köpeğimle, tavuklarla uğraşıp sanayide çay ocağında çay içerken esnaf arkadaşlar, abilerle dertleşiyoruz. Yani üstüpğ nedir bilirim 😂
Keşke konuyu kişşselleştirmeden cevap verseydiniz daha iyi olurdu.
Milletin inancı beni ilgilendirmez, başkasının yediği içtiği gezdiğide sizi ilgilendirmez.
Ek yapayım, eşim İzmir'i merak ediyordu, geçen sen İzmir kitap fuarı zamanında söylemeden 2 bilet aldım, gittik gezdik hem fuarı hem şehir merkezini, baya olmuştu gitmeyeli özlemişim ben de. Gidil geliş günübirlik 500tl harcadım. 2 kitap aldım fuardan. Kitap bahane tabi.
2013 yılında eşim üniveristeye gitmek istiyordu. Çanakkale geliboluda 2 yıl okudu. Mezun oldu. Hayalini gerçekleştirmesinde katkım olmamda çok mutluyum.