-
-
Yaş/Cinsiyet
23 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** D**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Kendini her gün yenileyen ve değiştiren bir çok cms sistemi var , blogger'da tanik olduğum şey ise 2019 yilinda olmamiza rağmen kullanişsiz ( admin paneli demek daha doğru olur ) bir çok şey var , Blogger ile yazilan yazilarin çok nadir ön plana çiktiğini gördüm ( belkide benim yanliş bakiş açim) fakat sozün özüne gelecek olursak blogger kendini yeniler mi sence ? Site tema kismindan bahsetmiyorum :) blogger temalarini beğeniyorum .
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
22 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
S** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Açıkçası blogger dan hoşlanmıyorum kullanışsız, zor. Eğer ileri de güncelleme yaparlarsa WP gibi kolay ve geniş bir kullanım alanı olması lazım.
>_<
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Elektronik
-
-
Ad Soyad
M** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Blogger tabanlı sitem var yıllar oldu hep geride hiç gelişmiyor kazandırıyor eyvallah kazandırmıyor dersem yalan söylemiş olurum. Ancak Blogger bana göre hep geride kalan bir platform şimdi benim Blogger tabanlı siteme her gün içerik girilmiyor belki girilse belki daha ilerde olurdu ancak gözümde hiç gelişmeyen ve hep geride kalan bir platform olarak kaldı (bana göre benim sitem oldukça profesyonel ve ilerlemiş ve daha fazlası olmuyor) ve bu durum değişmeyecek ha böyle diyorum ama yeni domain ile bir paravan blog daha açmayacağım anlamına gelmesin. Ama bukadar verilen emekler Wordpress tabanlı bir siteye verilseydi daha da büyük bir sitem olurdu orası kesin. Soru gibi olmadı bu yazdığım özeleştiri oldu biraz :)
Bu hayatta farklı ol! Değiş, geliş, keşfet, yüksel! Sonunda tek ol!
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
.
-
-
Ad Soyad
O** Y**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
şaka mısınız siz ya ahahah. tamamen ücretsiz ve web ile alakalı alakasız herkesin kendi bloğunu oluşturabileceği ve de kullanabileceği, yıllar boyu korunabileceği bir hizmetten ne bekliyordunuz? amac sizeı beleşe host sağlayıp, profesyonel site yapmanızı ve para kazanmanızı sağlamak değil oranın. siz çok yanlış anlamışşınız. zaten google biraz üstüne düşşe, seo ve kullanım açısından detaylandırsa herkes buraya saldıracak, neden böyle bir şey yapsın? doğrudan bir karı yok amacı da yok zaten.
neyse. hocam bana yorum yanıtlama kısmı lazım. siteyi hızlandırmak için, css ve js yi devre dışı bırakınca yorum yanıtlama kısmı tamamen bozuldu. var mı bir fikriniz?