Cyprus
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** D**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Merhaba Arkadaşlar
Ben polis olmak istiyorum. 2 sene önce ygs girmiştim fazla çalışmadım 160 puan aldım. Şimdi ise 2 yıl geçti sınavlara çalısacam kaç puan almama gerekiyor kaç net full bilgi veririmisiniz.
Birde ben içine kapanık birisiyim konuşmam pek iyi değil bazı hastalıklar geçirdim ondan dolayı şimdi iyileştim sözlü sınavda bana sorun olur mu ? Polis olmak kolay mı?
Yani uzun lafı kısası polis olmak için full bilgu verirmisiniz.
Yada puanım yüksek çıkarsa hangi mesleğe yöneleyim benim hedefimde yazılım va ya bilgisayar mühendisliği var.
Güzel yorumlarınızı ve fikirlerinini bekiyorum. (Sanaldan yazmak kolayda karşımda biri olsa konuşamam 😀
2 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** V**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Tyt den 260 ham puan alman lazım. Bunun yanında vücut kondisyonunu dinç tutarsan başka bişe yapman gerekmez.
1 kişi bu mesajı beğendi.
🚀 Profesyonel Wordpress Hizmetleri 🚀
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Sıradan
-
-
Ad Soyad
S** T**
-
-
-
Ticaret
30, (%100)
Kolay meslek degil kardeşim polislik bunlari bilerek düşün derim
https://dapasorgu.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Elektrik - Elektronik Tekniker
-
-
Ad Soyad
O** E**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Kardeşim öncelikle bu mesleği seçtiğin için seni tebrik ederim. Sana küçük bir sorum olacak üniversite okudun mu.
cthax
@emileyt.vanlife
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
Freelancer
-
-
Ad Soyad
C** K**
-
-
-
Ticaret
130, (%100)
Hocam hem polis olmak istiyorum diyorsun hem de "benim hedefimde yazılım va ya bilgisayar mühendisliği var" diyorsun öncelikle kararını vermen lazım ki ömrün boyunca Mutsuzca bir işte çalışma
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Web Tasarımcı
-
-
Ad Soyad
R** K**
-
-
-
Ticaret
42, (%100)
TYT'de 260 üstü ham puan alman lazım, ardından pmyo başvuruları açılmakta ilk olarak ön sağlık testi sonra spor ve sözlü mülakata giriyosun. Kazanırsan intibakta detaylı sağlık testine girip okula başlıyosun. Polislik zor bir meslek, öyle ki her niteliğin polislikte önemi vardır; yazılım bilirsin siber suçlarda çalışırsın, donanım bilirsin bilgi işleme geçersin, dil bilirsin ona göre şubeler var. Yani sen kendi yeteneklerine güveniyorsan sevdiğin alana yönelik çalışman mümkün.