lostyazilim

Youtube Para Kazanma Açma 1000 Abone ve 4000 saat Olmadan ( KANITLI )

4 Mesajlar 1.068 Okunma
lstbozum
wmaraci reklam

VuralComputer VuralComputer WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 19.06.2017
  • Yaş/Cinsiyet 38 / E
  • Meslek Web Yazılım ( php+mysql)
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad M** V**
  • Mesajlar 46
  • Beğeniler 29 / 38
  • Ticaret 0, (%0)
Merhaba arkadaşlar 1000 abone ve 4000 saat olmada youtube kanalı para kazanmasını aktif etmek ile ilgili kendi deneyimlerimle bulduğum bir sistemi sizinle paylaşmak istedim kanıtlı olarak sizede anlatmaya çalıştım iyi seyirler. Destek amaçlı Abone olarak videoyu beğenirseniz sevinirim. iyi forumlar

wmaraci
reklam

ibrahimdrms70 ibrahimdrms70 Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 27.07.2019
  • Yaş/Cinsiyet 20 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Karaman
  • Ad Soyad I** D**
  • Mesajlar 23
  • Beğeniler 0 / 6
  • Ticaret 0, (%0)
Bu değerli bilgi için çok teşekkür ederim. 2017 yılından kalma bir hesabım vardı, umarım dediğiniz olay gerçekleşir.

MehmetFazilK MehmetFazilK - Kullanıcı
  • Üyelik 23.10.2016
  • Yaş/Cinsiyet 25 / E
  • Meslek Girişimci
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad M** K**
  • Mesajlar 905
  • Beğeniler 198 / 255
  • Ticaret 30, (%100)
Kasım 2017 açılışlı bir kanalım var dediklerinize baktım abonem 1000 üstü ama izlenme saatim yeterli değil bende başvurayım dedim ancak

Son 12 ayda 4.000 saatlik izlenme süresine ve mevcut 1.000 aboneye ulaştıktan sonra kanalınızın incelenmesini bekleyin
Bu eşiğe ulaştığınızda kanalınız, YouTube İş Ortağı Programı şartları ve Topluluk Kurallarımıza uyumlu olduğundan emin olmak için otomatik olarak incelenir. Kararı genellikle bir ay gibi bir süre içinde e-postayla bildiririz. Lütfen videolarınızın görüntülenebilir olduğundan emin olun. 4.000 izlenme saati eşiğini sağlayacak kadar herkese açık içerik bulamamamız durumunda kanalınızı incelemeyiz.

Son 12 aydaki izlenme süresi (saat)
847
İnceleme için 4.000 saat gerekir
Abone sayısı
1.930
İnceleme için 1.000 abone gerekir

Burada kaldı ve şu ibare dikkatimi çekti Bu eşiğe ulaştığınızda kanalınız, YouTube İş Ortağı Programı şartları ve Topluluk Kurallarımıza uyumlu olduğundan emin olmak için otomatik olarak incelenir. yani artık dediğiniz şey olmuyor olabilir belki önceden oluyordu ama şimdi olur mu bilmem.

VuralComputer VuralComputer WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 19.06.2017
  • Yaş/Cinsiyet 38 / E
  • Meslek Web Yazılım ( php+mysql)
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad M** V**
  • Mesajlar 46
  • Beğeniler 29 / 38
  • Ticaret 0, (%0)
Bendede o şartlar yazıyordu ama açıldı işte belkide sonra bir güncelleme geldi ve kapattılar bilemiyorum

wmaraci
wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al