-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Dijital Pazarlama Uzmanı
-
-
Ad Soyad
A** Ç**
-
-
-
Ticaret
11, (%100)
Sizce yazbee tutar mı?
Açıkçası ben iyi reklam bastıklarını düşünüyorum ancak tutacağını sanmıyorum. Çünkü uygulama üzerinde yaratıcı bir fikir göremedim. Mavi tik olayı bile çakma. Twitter dava açsa büyük ihtimal çoğu alanda kazanacaktır.
Ayrıca havuz sistemi yapanlar ortaya çıkmış bile :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
23 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** D**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Tutmaz diyince , " ulan ne diyelim adamlar yerli ve milli bir proje yapmişlar " falan diyorlardi :) app'leri çöp resmen , websitelerinde dediğin gibi mavi tik olayi vs. , ben sadece şunu söyleyeyim ; yazbee ekibinden bir şey olmaz , projeyi yapan kimse bu hantal ekibi dağitip işine gereken önemi veren insanlarla devam ederse başarili olurlar , tahminimce var olan ekip site tanitimiyla gelen hit'e kanıp çok fazla havalara girdiler :)
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Ön muhasebeci
-
-
Ad Soyad
R** O**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Bende hiç beğenmedim farklı bir isim ve Instagram tarzı olmalıydı instagramı seviyoruz. (Kendimde instagramdan çıktığım yoktur tek kullandığım sosyal medya denebilir keşfet değilde bir iki fenomen takibi ve youtube magazin).
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
...
-
-
Ad Soyad
M** Ç**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
İnternette bedava yüzlercesi bulunan twitter çakması bir site. Sitenin birkaç yerinde ingilizce kelimeler kalmış. Yeterince Türkçeleştirememişler sanırım. Ya da kendileri ingilizce olarak kodlayıp çevirmiş :p Sitedeki hataları saymıyorum bile. Siteye ilk paylaşım 4-5 ay önce atılmış ama nedense sitenin yazılımı hala bitmemiş gibi. Kullananlar sırf yerli ve milli diye meraktan kullanıyor şimdilik. Yoksa kullanımı çok rahat bile değil. Twitter'ın yanından bile geçemez malesef.
Ama dilerim başarılı olurlar da ülke olarak bir gıdım daha zenginleşiriz. Tabi eğer site tutunca vergi çok diye birkaç sene sonra ülkemizden kaçmazlarsa... :)
Çok büyük reklam yapmışlar. En kısa zamanda site üzerinden bir gelir kapısı açamazlarsa (reklam yayınlama vs.), paraları bitip yeni üye çekemezlerse çöküşe başlarlar. Şuan sırf yeni gelenler ve fenomen olmak isteyen bazıları sayesinde biraz ayakta kalıyorlar. Diğerleri bir bakıp çıkıyor. Bakalım ne kadar dayanacaklar. 6gün önce 90bin kullanıcıya eriştik demişlerdi. 3 gün önce de 120bin dediler. Şimdi 150bin olmuştur o zaman. Hayırlısı...
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
V** S**
-
-
-
Ticaret
29, (%100)
Bu tarz yerli, milli, enflasyonla mücadele sosyal medya siteleri her yıl geleneksel olarak 4-5 tane kuruluyor ama bir şey olduğu yok:dd
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** Ö**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
yaani'yi hatırlayan, ne oldugunu bilen var mı ?
Okşadıkça insanları, içinden çıkıyor Cini...
-
-
Yaş/Cinsiyet
21 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
B** L**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Yaani Turkcell sayesinde ayakta, yoksa bi cacık olmaz ondan. 10 dakika sadece web sitede blog okuyordum 200MB internet bitti.