[CENTER]
[SIZE=4][COLOR=#41A85F]Whatsapp Numaramız Hata Alanlar İçin : 05549756187[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=6]İŞ ALIMI AKTİFTİR.[/SIZE]
YENİ TEMA EKLENMİŞTİR.[/CENTER]
İşlemleri Nasıl Yapıyoruz (Öncelikle Video'yu İzleyin):
- www.adsensesatis.com'a Kayıt olup giriş yapıyorsunuz.
- Alanadınızı belirteceğimiz NS adreslerine yönlendiriyorsunuz.
- İçerisine kendi kodladığımız onay için gerekli yazılımımızı ekleniyor.
- Google Search Console üzerinden aldığınız kayıt kodunu sistem üzerinden sitenize ekliyorsunuz.
- Search Console'da 1 gün bekledikten sonra Adsense için başvuru yapıp aldığınız kodu sistemden sitenize ekliyorsunuz.
- Hesabı biz açmıyoruz siz hesabınızı açıp veya mevcut hesaptan Adsense kodunu panelden ilgili bölüme ekliyorsunuz, bu yüzden kendiniz bir AdSense hesabı açıp kullanmalısınız,
- Alan adı onay aldıktan sonra tüm çalışmamız bitiyor. Sonradan yaşanan banlanma, reklam görünmeme ya da Google tarafından engellenme gibi durumlar için bir mesuliyet kabul etmiyor ve iade yapmıyorum,
- 30 gün içerisinde alan adının onaylandığını veya reddedildiğini bildirmeyen müşteri ile çalışma fesih edilerek, "hizmet verildi" kabul edilecektir. Dolayısıyla 1 ay sonra "ya hocam benim domain red yemişti anca aklıma geldi" gibi durumlarda tekrar çalışma veya iade kesinlikle mümkün değildir,
- 15 gün içerisinde Google tarafından onay veya red cevabı gelmeyen çalışmaların iptali veya iadesi mümkün değildir, olumlu/olumsuz cevabı beklemek durumundayız, yani "1 hafta oldu benim acelem var", "bu kadar beklemek normal değil iade istiyorum" gibi durumlar ne yazık ki mümkün değil, Google maximum süreyi 15 gün olarak belirtmektedir,
- Çalışmayı sonlandırmaya ve iade yapmaya karar verdiğimiz alan adının, müşteri tarafından AdSense panelinden kaldırılması ve ekran görüntüsü ile kanıtlanması gerekmektedir,
15 gün içerisinde ödeme veya hizmet iptali yapılamaz.
Fiyatlandırma:
Domain Başı Fiyat :[COLOR=#000000]25[/COLOR][COLOR=#000000].00 TL[/COLOR]
################################################## ################################################## #
Kampanya : Şuana kadar hizmet almış ve alacak olan tüm müşterilerimize 1 yıl ücretsiz olarak hosting hizmeti sağlacaktır. (Adsense Onay Hizmet'i almış olan eski müşteriler iletişime geçerek hosting hizmetlerini aktif ettirebilirler.)
Paket Özellikleri;
- Limitsiz Disk Alanı
- Limitsiz Trafik
- Limitsiz Mysql Veritabanı
- Limitsiz E-Posta Adresi
- Limitsiz Alt Alanadı
[SIZE=6]Bizi Tercih Eden Tüm Kullanıcılarımıza Teşekkür Ederiz.[/SIZE]
[SIZE=6] 2. Sunucuya geçtik 1. sunucumuz 1000 oldu![/SIZE]
[SIZE=6]Hız kesmeden onay almaya devam ediyoruz.[/SIZE]
[SIZE=5]Burada size de yer ayırdık ! :raised: [/SIZE]
Bu süre zarfında ki destek ve yardımlarınız için ayrıca teşekkür ediyorum. Nice çalışmalarımız olacak umarım :)
5 adet daha bakiye ekletildi :)
Arkadaş gerçekten işinin ehli birisi güvenle çalışabilirsiniz çok kısa bir sürede onay aldı kendisi.
2 adet onay alınmıştır oldukça işini iyi yapan gerek ilgisi alakası gerek yardımları konusunda kendisine teşekkür ediyorum :) işini iyi yapıyor her konuda yardımcı oldu bana kendisiyle iyi bir dostluğumuz abi kardeşlik bağımız var :) herkese tavsiyemdir
İki domain için onay hizmeti alındı. Teşekkürler.
suleymanyavuz adlı üyeden alıntı
http://prntscr.com/ojlyy5
Biraz uzun sürdü ama Google tutarsızlığı. İlgisi için teşekkür ederim, iyi çalışmalar :)
Gayet ilgili ve samimi bir arkadaşım, kendisine ufak hediyesi için ayrıca burdan tşk etmek istiyorum. yaşadığım aksilikten ötürü oluşan problemleri çözdü. hiç düşünmeden çalışın bence. kolay gelsin hocam
İlgili, güler yüzlü bir arkadaş biraz sabırsız olmama rağmen her konuda yardımcı oldu. Güne adsense onaylanma mesajıyla başladık :)
20 günlük xyz uzantılı domaine onay alındı teşekkürler :)
Arkadaş ile 2 site üzerinde çalışma yaptırdık ve bir tanesi bir gün içerisinde onay aldı. Elinden geldiğince yardımcı olan iyi bir insan.
Bu kadar ilgili olucaklarını düşünmemiştim yazım yanlışı yapmışım:) aranarak bilgilendirildim. Çok sıcak ve samimiler , sistemleri gerçekten çok güzel kurmuşlar, tam otomatik gerçekten. 1 gündem kısa sürede onay aldım. Şimdi fazladan almadığıma pişman oldum:) Sorduğum onca soruya cevap verdiler sabırla. Teşekkürler kendilerine:) hizmet çok ihtiyaç olan bir şeydi.
24 Saatten kısa süre içerisinde onay geldi. Tşk ederim kendisine.
ilk etapta 1 site adsens onayı için anlaştık 1 günde onay geldi arkadaş ciddi anlamda ilgili ve samimi..
iptal