lostyazilim
tr.link

Projelik Keyword Film Sitesi 100 TL'den gidiyor [Fiyat Düştü , Güncellendi]

3 Mesajlar 555 Okunma
lstbozum
tr.link

AliEREN AliEREN Wmaraci Kullanıcı
  • Üyelik 11.04.2015
  • Yaş/Cinsiyet 52 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Adana
  • Ad Soyad A** S**
  • Mesajlar 398
  • Beğeniler 146 / 80
  • Ticaret 14, (%100)
Site Adresi: ultrafilmizle [nokta] pw

Açık Arttırma Başlangıç Fiyatı:
100 TL

Minumum Artış: 20 TL

İhale sonlanma tarihi:
Son teklif +48 saat

Hemen Al Fiyatı: 700 TL

Sitenin Aylık Getirisi: Henüz reklam alınmadı
Sitenin Kategorisi: Film Sitesi
Günlük Tekil Hit Sayısı: Son zamanlarda pek içerik ekleyemediğim halde günde 50-100 arası. İçerik eklerseniz 100 ü çok rahat geçecektir. (yaptırılan çalışmalar güvenerek söylüyorum)
Site Analiz Bilgileri: http://wmaraci.com/site-analizi/ultrafilmizle.pw
Satışa Hosting Dahilmi?: 1 Hafta idare ederim
Banlı Olduğu Sponsor: Yok
Banlı Olduğu Arama Motoru: Yok
Kullanılan Lisans Satışa Dahilmi: Lisanslı Movifox teması ile satışa dahildir
Yazılım lisans sonlanma zamanı: Sınırsız Wordpress

Özel Notlar: Arkadaşlar büyük hayallerle aldığım sitemi üniversite masraflarım için mecburen satmak durumundayım. Yeni açtığım dizi sitem ile devam edeceğim, Üstünde büyük emeğim var, umarım alan arkadaş kıymetini bilecektir ben değerlendiremiyorum forumdan birisi değerlendirsin. Sitede 50 Tllik Seo Expert Çalışması, 100 TL Lik Öncel Ajans tanıtım yazıları alındı. Üstelik bir çok forumda tanıtım yazıları yazdırıldı. 1 Haftalık film botu duruyor, uzatabilirsiniz (3 ay 50 tl idi sanırım.) Plugin çalışması ve yol haritası çalışması yaptırıldı, pdf şeklinde teslim edilecektir. Bir çok kelimede ilk sayfalarda çıkmaktadır, kursk izle 1080p, free solo altyazılı izle, I'm paul walker izle vs...
Bunun yanında 200 tl lik movifox teması var, ayrıca yedekte de 100 tl lik tema duruyor.

Siteye gözle görünmeyecek ufak detaylar da dahil 550-600 tl masraf etmişimdir.

Bu arada Siteye alexa çalışması yapılmıştır, Alexa TR de 35k da yer almaktadır. Google 2.860 index ve 1.910 görsel indexi var, Yandex indexi 2.642
Ayrıca çekilen filmleri otomatik olarak sosyal mecralarda paylaşıyor, buda sitenin hızlıca index almasına yardımcı oluyor, bunların yanında 500 takipçili twitter hesabı da verilecektir, twitterdan ciddi bir etkileşim alabilirsiniz, etiketleri kullanarak . Son Olarak sattığım sitemin arkasındayım, 1 hafta size alışma zamanında yardımcı olabilirim, müsait olduğum zaman sizin yerinize film ekleyebilirim. Detaylı açıklamalar sadece ciddi kişilerle paylaşılacaktır.

Açık Arttırma kurallarını yorum yapan herkesin bildiğini varsayıyorum, lütfen tekliflerinizi size kaldığını varsayarak yapın.

multi konu

wmaraci
reklam

• Üyelik 11.04.2015
  • Yaş/Cinsiyet 52 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Adana
  • Ad Soyad A** S**
  • Mesajlar 398
  • Beğeniler 146 / 80
  • Ticaret 14, (%100)
Multiden gelen 120 tl teklif ile devam, kaçıran üzülür. Sıfırdan kurmaya kalksanız zaman ve en az 500 tl gerekecek aynı ayarda site için.

• Üyelik 11.04.2015
  • Yaş/Cinsiyet 52 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Adana
  • Ad Soyad A** S**
  • Mesajlar 398
  • Beğeniler 146 / 80
  • Ticaret 14, (%100)
Mutliden son gelen 200 tl ile devam ediyor

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al