-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Ogrenci
-
-
Ad Soyad
A** D**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Arkadaslar merhabalar.Bir site benim içeriklerimi beğendiğini ve ara ara benim sitemi kaynak göstererek yazıları yayimlamak istedigini söyledi.Bu site de benim siteme göre da pa olarak Alexa olarak kat kat daha iyi.Benim için bir sıkıntı olur mu bu durum? Yardımcı olursanız çok sevinirim
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** Ö**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Kaynak göstermesi birşey ifade etmez. Eğer yazınızı yayınlayan site sizin sitenizden daha fazla ziyaretçi çekiyorsa bu sizin zararınızadır. Tek faydası backlink almış olursunuz.
Okşadıkça insanları, içinden çıkıyor Cini...
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
Öğrenci & WebMaster
-
-
Ad Soyad
Y** Ö**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
O site sizin sitenize referans olmuş olur, sitenizden iyi konumdaysa (Seo, ziyaretçi vs. açısından) sizin kârınıza olmuş olur diye düşünüyorum.
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** Ö**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Google sıralamasında en önemli şey ziyaretçi tepkileridir. Bunun en basit örneğini bilimsel makale ve haber sitelerinde görebilirsin.
Bilimsel makaleler, yayınlandıkları her sitede; kaynak linkini yayınlar. Ancak üst sırada makalenin ilk yazıldığı siteden ziyade, ziyaretçi etkileşiminin en fazla olduğu site ilk sırada yer alır.
1 kişi bu mesajı beğendi.
Okşadıkça insanları, içinden çıkıyor Cini...
-
-
Yaş/Cinsiyet
51 / E
-
Meslek
blogger
-
-
Ad Soyad
S** S**
-
-
-
Ticaret
61, (%100)
Size % 100 katkı sağlar, kaynak göstererek yayınladığı sürece müthiş bir şey olur bu. Kaynak göstermeden yayınlarsa da size yine zararı olmaz. O zaman kendi sitesi kopyacı içerik olur yine sizi etkilemez yani. Bu arada google'ın e önemli kriteri sizden daha otoriter olan sitelerde paylaşılmaktır. Siz mesela benim yazımı yayınla deseniz bana 50 TL derim her bi yazıya :) arkadaş sizin için bedava yapıyor ellemeyin. İyi forumlar.
gfo
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
SEO & Content Manager
-
-
Ad Soyad
G** Ö**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Sizi referans gösteriyorsa yararınıza olur, Google hangi sayfanın 'asıl özgün kaynak' olduğunu görüyor merak etmeyin.
%100 güzel bir katkı sağlar ve sizden daha üstte bir site ise; kaliteli backlink almış olursunuz.
Medium
HeroTurk
Ne Mutlu Türküm Diyene!!!
Kimlik Onayı
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Cnc programcısı
-
-
Ad Soyad
Ö** Ç**
-
-
-
Ticaret
47, (%100)
ya o yazıyı yayınlayan sizden üstte çıkarsa?
Silin yazımı deme imkanınızda olmaz!
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Web & Medya
-
-
Ad Soyad
T** H**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
Sistematik bir şekilde her yazınızı alacaksa problem olabilir hocam... Yayın tarihlerini kontrol edin sizin tarihinizden önce paylaşmış gibi yapıp art niyetli kullanım söz konusuda olabilir