-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
WebProgramcılık
-
-
Ad Soyad
İ** Y**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Proje gerçekleştirmek kolaydır,
Önemli olan bu projeyi sabırla ayakta tutacak bir ekip ve paradır.
Ne dandik projeler gördük tutan,
Ne harika projeler gördük batan...
Bakalım bizi neler bekliyor. Gittiği yere kadar götüreceğiz.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
59 / K
-
Meslek
Emekli - Serbest meslek
-
-
Ad Soyad
H** U**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Bence işe yarar. Eskiden üye olduğum, artık arada bir girdiğim ve kendi yazılarımın linkini bırakma hakkımın olduğu bir foruma sadece başlık, bazen bir - iki cümlelik bir açıklama ve fotoğraf galerisinden oluşan yazılar, fragman linkleri, şarkı linkleri falan koyuyorum ben ve bunları Twitter'a verdiğimde mesela, ziyaretçi sayısında anında değişme oluyor. Forumun alt kısmında o andaki ziyaretçilerin sayısı yazdığı için görebiliyorum bunu. Verdiğim linklere girdiklerini de görebiliyorum - görmem mümkün oluyor. Kısa süreli bir yoğunluk oluyor bu ama yine de bir etkidir ve moral verir.
O yazıların linklerini "Tweet fırtınası" yaparak (Kısa açıklamalarla, 8 - 10 - 15 konunun linkini tek bir tweet halinde hazırlayarak) Twitter'a verin, sizin için de fark yaratabilir. Bu yöntemi arada bir olsun mutlaka kullanmanızı tavsiye ederim.
1 kişi bu mesajı beğendi.
Ne giderim peşlerinden / Ne ardımda devam olsun / Ne uyarım, ne hükmeder / Kalanlara selam olsun.
-
-
Yaş/Cinsiyet
59 / K
-
Meslek
Emekli - Serbest meslek
-
-
Ad Soyad
H** U**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
ProDesigner şu anda müsait misiniz? 10 dakika içinde ben yapayım sizin için bir tane. Elim buna fena halde alışık benim. Konular görünüyor, başka bir şeye ihtiyacım yok. Kendi hesabımdan atarım tweet'i. Ama siz de bana işe yarayıp yaramadığını söyleyeceksiniz - bilmek isterim.
Ne giderim peşlerinden / Ne ardımda devam olsun / Ne uyarım, ne hükmeder / Kalanlara selam olsun.
-
-
Yaş/Cinsiyet
59 / K
-
Meslek
Emekli - Serbest meslek
-
-
Ad Soyad
H** U**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Ona gerek yok @ProDesigner ben bir ara yaptığımın bir sonucu olup olmadığını yazmanızı istiyorum sadece. Hangi konulara link verdiğimi buraya yazacağım. Başlıyorum o zaman. Forumunuz için bir tweet fırtınası hazırlayacağım.