Yıllardır Mythemeshop'un Schema teması Dünyanın en hızlı ve SEO konusunda en iyi optimize edilmiş teması olarak lanse ediliyor. (Eğer reklam yapmıyorlarsa tabi)
Gerçekten de adamlar sağlam tema yapıyor. Görünüş olarak bir şeye benzemese de hızlı ve hafif temalar yapıyorlar.
Öncelikli sorum şu; Schema ücretli teması ve Schema liste (ücretsiz) versiyonları var. Bunların aralarında ne gibi bir fark var pek bilgi bulamadım. Lite sürümde özelleştirilme (admin tema ayar paneli) yok bunu biliyorum. Fakat hangi özellikler eksik? Aslında özelleştirme panelinin olmaması iyi bir şey diye düşünüyorum. Daha az sorgu ve veritabanı kullanımı iyidir. Fakat bunu yaparken seo, performans veya bazı özellikler de kısıtlanmış mı oluyor? Farkını açıklayan bir yazı bulamadım. Zaten bu temayı stil yazıp kullanmayı düşünüyorum inşallah.
İkinci sorum da benzer. Adamlar bir sürü tema yapıyor ama hepsi nerdeyse birebir aynı. Özellikler, yönetim panelindendeki ayarlar hepsi aynı sadece stilde biraz ufak değişiklikler var gördüğüm kadarıyla. Durum gerçekten böyle mi? Schema dan (performans, özellik veya SEO konusunda) daha iyi bir temaları var mı? Yoksa tahmin ettiğim gibi hepsi aynı mı? Teşekkürler