EfeCetin
Kimlik Onayı Bekliyor
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Developer
-
-
Ad Soyad
E** Ç**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Kurduğum haber sitesi normal şartlarda Türkiye'yi kapsayan genel bir haber sitesi ve haberlerimi de ajanda dhadan çekiyorum , sizce siteyi yerele çevirip büyüdükten sonra mı tekrar genele çevirsem yoksa genelde reklamsız bir yere gelebilir miyim ?
Saffet
Web Hizmetleri
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
S** Ö**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Genel haber sitesi ile başarı elde etmek imkansıza yakın. O kadar çok alternatif var ki, bir bina dolusu insan belki de o site için çalışıp anında haberleri hazırlayıp ekliyorlar. Bir de işin otorite ve marka bilinirlik kısmı var.
1 kişi bu mesajı beğendi.
Musa
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** I**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
büyük site büyük ekip ister malesef her haberide istediğin yerden çekemezsin bunlarında telif hakları vardır. Bu arada bende karabüklüyüm ve haber sitesi önermem yerel haberleri veren bir kaç haber sitesi var evet ama bunların hesapları sağlam normal google aramadan 500 kişi tıklama yaparsa yapılan facebook instagram sayfa paylaşımlarından 2000 tıklama gibi alıyor bence ufak bir blog aç mesela ne yöne ilgin varsa o yönde yazılar yaz dizi film olabilir oyun hakkında yazılar yazabilirsin. eğer seo konusunda filan bilgin varsa beraberde çalışabiliriz
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
yok
-
-
Ad Soyad
M** P**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Ne yaparsan yap acele etme. Bir hafta düşün, gerekirse bir ay düşün sonra adım at.
EfeCetin
Kimlik Onayı Bekliyor
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Developer
-
-
Ad Soyad
E** Ç**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Zaten önce sitenin diğer bölümlerini yapacağım haber olmazsa hava durumu bölümü üstünde yoğunlaşırım . Ama yine de ben de kuşkuluyum .