-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Creative Director
-
-
Ad Soyad
B** E**
-
-
-
Ticaret
113, (%100)
Selamlar arkadaşlar
Sektörden baya uzak kaldım. Bir organik shop e-ticaret sitesi açacağım.
İngiltere bazlı olacak. wix kendini bu konuda çok geliştirmiş önerileriniz nedir?
Alt yapı sizce ne olmalı?
Wix kendini çok geliştirdiği için onu tercih etmeyi planlıyorum ama gelecek için sorun olur mu?
-
-
Yaş/Cinsiyet
52 / E
-
Meslek
Street Engineer
-
-
Ad Soyad
B** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Wix gibi uygulamalar kapsam kısıtlılığı yaratır. Ürün sayınız 150 ye kadar ise woocommerce, fazla olacak ve uzun vadeli bir proje ise Opencart sistemleri daha uygundur. Opencart seo açısından da birebir ürün adı ile kullanırsanız nokta atışı seo uygulamış olursunuz. Opencart bir sürümü ile (3.x ten sonra) 10 yıl sorunsuz satış sirkülasyonu yapabilirsiniz.
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Creative Director
-
-
Ad Soyad
B** E**
-
-
-
Ticaret
113, (%100)
Hocam e-ticaret ama standart bir tema yapmak istmiyprum.
Bunu cool bir şekilde nasıl yapabiliriz.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Digital Pazarlama
-
-
Ad Soyad
O** K**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Bu konuda yardimci olabilirim wordpresste elimde kullanmadigim tema var onu uyguna verip size egitimde verebilirim
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / K
-
Meslek
SEO Danışmanı
-
-
Ad Soyad
E** G**
-
-
-
Ticaret
28, (%100)
Wix kendini çok geliştirdi evet ama e-ticaret için uygun olacağını sanmıyorum. Sayfalar çok ağır açılıyor. E-ticaret sitenizde çok ürün olacaksa bir süre sonra canınız sıkılmaya başlar. Bir de wixde web siteye üyelik sistemi sıkıntılı. Wix ile uğraşmak yerine ona vereceğiniz parayla hem domain, hem hosting alır üzerine de para arttırırsınız. En son domain uzantılı mail adresi almak bile Google servisinden ücretli temin ediliyordu. Son durum nedir bilmiyorum.