xsafa
Developer
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
Bilgisayar Müh. Öğr.
-
-
Ad Soyad
S** Y**
-
-
-
Ticaret
19, (%100)
semazen kiracı konusu çok sıkıntılı bir durum bilen bilir böyle bir proje tutabilir üzerine biraz düşünmek lazım sadece.
Yazılım işleriniz için -> contact@safayasar.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
...
-
-
Ad Soyad
M** Ç**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Biz de kiracıyız. Her 1-3 senede bir taşınırız. Bu kaçıncı oldu bilmiyorum. Ya Almanyadan oğlu gelecek. Ya evi satacak. Ya kışın çatısı akıtan evi bize kakalar. Ya onlar bizi beğenmez ya da biz onlari beğenmeyiz vs. Elimde olsa hepsine de eksi verirdim ben. Artıyı hakedeni göremedim daha. Şuan oturduğumuz evin de tüm duvarları rutubetliymiş, adam boyayıp temiz gibi gösterip iteledi bize. 3 ay sonra kış gelinve tüm boyalar kalkmaya başladı ve yosun tuttu. Beğenmezsek bir sonraki sene oturmayabilirmişiz. Bir önceki ev sahibi şunu yapacam bunu yapacam diye ahırda bekletti bizi zaten. Bir öncekiyle kavgalı ayrıldık. Neymiş 3 sene evde yaşadık diye kapı ve pencerelerin hepsini değiştirip boyayacakmışız çıkarken. Kız kardeşi oturacakmış. Zaten asıl öylelerinde para oluyor. Ben hiç vicdanlı, merhametli ev sahibi görmedim bu güne kadar. Hangi biriyle mahkemelik olup uğraşacaksın her sene...
O yüzden bence pek tutmaz öyle bir sistem. Kiracı ev sahibine eksi verir. Ev sahibi kiracıya eksi verir. Eninde sonunda tüm kiracılar bir şekilde anlaşamayıp ayrılıyor/kovuluyor evden. Ev sahibiyle sorun yaşamadan ayrılan kiracı sayısı %50'nin bayağı altındadır bence.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
learner
-
-
Ad Soyad
M** Y**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu (KKVK) diye bir şey var. Kiracı dava açarsa tazminatı ödemek için o pek kıymetli evinizi satarsınız!
2 kişi bu mesajı beğendi.