kurumsal paket satın aldım gerçekten cok ama çok faydası var arkadaslar alexa değerlerim süper düşüş yaşadı linkler gerçekten organik ve elle emekle yapılmış. 3 anahtar kelimem 3 makale verdim ilk 500 de bile olmayan makalelerimi ilk 2 sayfaya soktu tebrik ederim. birçok hediyeler sundu ve hediyeleri kendimiz almaya kalksak en az 100-150tl para demek. çok teşekkür ediyorum işin ustası kardesimiz ellerine sağlık.
Değerli yorumunuz için tesekkür ederiz. Çok şükür elimizden geleni yapıyoruz.
@markareklam PM ile ince bir detay bilgisi verdim size
sıralamada olmayan sitemiz cok kısa sürede 1. sayfa 1.sırada yerini aldı çok kaliteli bir çalışma oldu ellerinize sağlık hocam
Değerli yorumunuz için tesekkür ederiz. İnşallah daha daha iyi yerlere gelmeniz dileklerimizle.
Çalışmaya başladıktan sonraki google analytics verileri ve yükselişler.. Sitemize şimdi kadar hiç bir giriş yok iken şuanda hızlı bir şekilde yükseliyoruz ve ilerliyoruz. Ve devamıda olacağına inanıyoruz.. ellerinize sağlık böyle güzel bir hit tablosu yakaladığımız için sizinle mutluluk duyuyoruz
Değerli yorumunuz için tesekkür ederiz. BOL BOL HİTLİ GÜNLERİNİZ OLMASI DİLEKLERİMİZLE VE İYİ KAZANÇLAR
Sipariş Verenlere Hayırlı Olması dileklerimizle. Değerli yorumlarınız için tesekkür ederiz.
Konumuz Günceldir arkadaşlar iş alımlarımız devam etmektedir. PM'lere dönüşler sağlanmiştir.
İletişim bilgilerimiz watshapp & TEL. : [COLOR="Black"]0535 365 82 31 , 0533 777 42 45
Skype Ve Mail Adresimiz : zamanerdem@hotmail.com[/COLOR]