***Kampanyayı diğer forumlarda ve sosyal medyada paylaşabilirseniz çok daha hızlı bir şekilde sonuç alabiliriz.
Normalde Change.org kampanyalarına hiç ama hiç inanan biri değilim ancak büyük lokma ve büyük laf uzak durulması gereken noktalarmış.
Google Adsense'in hiçbir açıklama yapmaksızın reklamlarımızı kaldırması ve bizleri mağdur etmesi konusu "aylardır" devam ediyor. Kampanyada konuyla alakalı detaylara değindim. Bizler aynı meslek grubundan insanlar olarak bu konuda birleşmez isek mağduriyetimiz asla sona ermeyecek.
Destek vermek isteyen herkesi birkaç dakikasını ayırıp bu online kampanyaya imza vermeye davet ediyorum: https://www.change.org/p/google-google-adsense-in-hiçbir-açıklama-yapmaksızın-reklam-gösterimini-durdurması/exp/cl_/bandit-starter_cl_share_content_tr-tr/v1/79230631?utm_content=bandit-starter_cl_share_content_tr-tr%3Av1&recruited_by_id=7873c465-9158-44a6-9238-b14f7271bbc0&recruiter=79230631&utm_source=share_petition&utm_medium=copylink&utm_campaign=share_petition&utm_term=share_petition
İLK DEFA KAMPANYA İMZALAYAN ARKADAŞLARIN MAİL ONAYI YAPMASI GEREK, MAİL ADRESİNİZE GELEN DOĞRULAMA LİNKİNE TIKLADIKTAN SONRA İMZANIZ GEÇERLİ HALE GELECEKTİR.
Daha önce açılmış "yüzlerce" reklamların gösterimi durdu konusu linkini de kampanyaya ekledim. Tabii hepsini ekleyemedim. Google yetkilileri biz bir araya gelmediğimiz sürece umursamazlıklarını sürdürecekler. Ne olacak sanki demeyin, ne olur ki sanki diyin ve kampanyaya desteğinizi sunun dostlarım.