bakarmsn
Kimlik Onayı Bekliyor
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Memur
-
-
Ad Soyad
G** E**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Selam Arkadaşlar;
Geçersiz tıklama & bu nedenle hesabı kapanan arkadaşlar.
2018 ekim ayında adsenseye başvuru yaptım web sitemin başvurusu onaylandı. Siteme reklamları ekledim herşey yolunda gidiyordu. Google Adsense hesabım 2019 Ocak ayında geçersiz tıklama sebebi ile adsense hesabım kapatıldı. Bir kaç kez form yolladım ama yinede açılmadı. Üstelik yanlışlıkla bile olsa kendim tıklamamak için tarayıcıma adblok reklam engelleyici kurdum. Neden kapatıldığını tam olarak çözemedim zararlı botlardan kaynaklanıyor olabilir çünkü siteme çinden, almanyadan vb. yerlerden girenler vardı ama bunlar ziyaretçi değildi. Üstelik mail adresim domain ismi ile aynı almıştım.
Arkadaşlar size asıl sormak istediğim.
Başka bir mail adresim ile adsenseye başvurdum daha etkinleşmedi ama etkinleşecek sanırım.
Başka bir mail adresim ile başvurdum sorun olur mu?
Başka bir hesabınızın olduğunu fark ettik reklam politikalarımıza uygundeğil diyerek tekrar kapatılır mı? Tabi sizde 100% bilemezsiniz ama en azından denemiş ve tecrübesi olan arkadaşlar bilgi verebilir misiniz?
* Reklam yayınlanır ise geçersiz tıklama vb. tekrar engellenmemek için ne yapmalıyım.
----------------
Büyük siteler :
Arkadaşlar ziyaretcisi çok olan teknoloji sitelerine binlerce belkide milyonlarca tıklama alan sitelere neden geçersiz tıklama vs olmıyor. Bizim günlük 100 - 150 kadar ziyaretçimiz varken biz neden engelleniyoruz. Sitemiz büyüse rakiplerimizde bize kötülük yapar bununla nasıl başa çıkacağız.
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
Ö** S**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
ben de merak ediyorum bu soruların cevaplarını
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Grafiker
-
-
Ad Soyad
A** Y**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Rakiplerinizin size kötülük yapma şansı yok. Bunun için eklentiler ve yazılımlar var. Google büyükleri sever ve korur. Büyüklerin bazı kusurlarını görmezden gelir. Buda malesef ortada olan bir gerçek.
Google'ın mantığında "sende büyü , senide severim " vardır. Bunu bir şirketin başarılı çalışanları ile stajyer çalışanları gibi düşünebilirsiniz. Stajyer hata yaparsa hemen işine son verilir. Büyüklerin çoğu zaman hataları görmezden gelinir. Çünkü büyükler şirketlere daha çok kazandırır. E haliyle , google' da ticaret yapıyor ve kendisine daha çok kazandıran ve piyasanın dönmesini sağlayan sitelere öncelik tanıyor.
3 kişi bu mesajı beğendi.
Tc63
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Fizyoterapist
-
-
Ad Soyad
E** G**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Aynı şekil benimde 2 defa hesabım kapatıldı. Sanırım twitter ve instagram dan gelen ziyaretçilerdi sebebi. Ben öyle tahmin ediyorum. 2 hafta adsense açmayıp sitenin instagram ve twitter dan gelen ziyaretçi azalması bekliyorum. Ne zaman organik hit gelme %80 - 90 ı bulursa ozaman tekrar deneyeceğim reklam vermeyi. Yine banlarsa işi bilen arkadaşların biraz bizi aydınlatmaları gerekecek.
Benimde sorum; Zararlı botların girişini nereden görüp tespit edebiliriz ve bunları nasıl engelleriz ?
Yardımcı olacak bir arkadaş olursa çok sevinirim.
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Melaturji ve Malzeme Mühendisi
-
-
Ad Soyad
Ö** Ş**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Öncelikle bazı noktaların bilinmesi gerekir. Siz kendi reklamınıza tıkladınız diye adsense kapanmaz.
Ben ortalama sitelerimi kontrol ederken 1-2 defa yanlışkıkla tıklarım. Ancak!!!!!
Tıklama yapınca site açılmadan kapatırım sekmeyi. Tıklama panele yansır ancak daha sonra panelden silinir (bende öyle oldu)
Adsense sizin tıklmanızla yapıyorsanız ya bilinçli tıklamışsınızdır ya da yanlışlıkla tıklayıp siteyi açmışsınızdır.
Kapatılan hesap sonrası yeni mail alacaksanız telefonunuzdan (başka telefon en kolayı) adsense başvurunuzu yapın (wifi değil mobil ağ üzerinden)
Bilgisayarınızdan yaparsanız onay vermeyebilir.
Bende şuan 3 adsense var ve her birini farklı vps üzerinden kontrol ediyorım.(ne olur ne olmaz reklama tıklamayayım diye)
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Bilimci
-
-
Ad Soyad
Ç** B**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
sosyal medya dan çok tık aldım. hiç ban yemedim. Sadece çevremdekiler destek olsun diye bazen abarttılar. 1 kere ban yedim. Şimdi hiçbirinin siteye girmesini istemiyorum :)
İmza!!! Get Closer!