-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Ögrenci / Web İşleri
-
-
Ad Soyad
F** K**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
Aklımı genel her konudan soruların bulunacağı bir soru-cevap sitesi açmak kurcalıyor. Sizler bu konuda ne düşünürsünüz? Maddi manevi zamanımı buraya harcamalımıyım?
Daha önce böyle bir tecrübesi olup, pişmanlığı keşkesi olan arkadaşlarımız var mıdır?
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Veri merkezi yönetimi
-
-
Ad Soyad
U** I**
-
-
-
Ticaret
14, (%100)
emek olmadan yemek olmaz.
Her emekte mutlaka bir geri donus olmaktadir
Kim derdiki wmaraci *** en buyuk webmaster platformu olcak veya 2009da btc kim der 1$ dan 10k $ cıkcak emek emek..
Herseye Milletimizin ihtiyacı var :)
2 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
22 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
S** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Pek bilmiyorum bu sektörü ama bir yabancı(Çin) bir sitede soru-cevap tarzı bir sistem görmüştüm.
Kişiler Makale, soru ve fikir yazabilirler.
Ekstra olarak Canlı diye bir kısmı vardı. Canlı kısım da ehli kişiler sesli(görüntü yok) bir şekilde bir konuyu anlatır. Dinlemek isteyenler de belirli bir ücret karşılığın da yayına katılır. Yayında soru sorabilir.
Ücretli danışmanlık kısmı da var. Böylece belirli konularda ücretli destek alınabilir.
Daha bir çok özelliği var da yeni keşfettim platformu.
Teması hoşuma gitti sade ve temiz bir temaydı.
Böyle bir şey yapılabilir.
1 kişi bu mesajı beğendi.
>_<
Ozi
.
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Devoloper
-
-
Ad Soyad
H** K**
-
-
-
Ticaret
50, (%100)
"Hazır script koy domaini al bas ftpden scripti aç siteyi hadi büyüsün." mantığındaysanız, harcadığınız para direkt çöp olur. Soru cevap sitesi ciddi emek isteyen bir projedir. Alanında tekel birkaç site var ciddi yatırım var ise aynı kulvarda yarışmak mümkün olabilir.
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
WebProgramcılık
-
-
Ad Soyad
İ** Y**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
SordumSoruyu.com sitesi olarak bu yola girmiş bulunuyoruz. Bu konuda soracağınız soru var ise yanıtlayabilirim. Konu açan ve cevap verenlere ücret ödüyoruz. Adsense onayı da aldık. Bakalım ne olacak hep birlikte göreceğiz. Beraber çalışmak isterseniz siteye üye olup başvuruda bulunabilirsiniz. Bu konuda sitenin gelişimine destek olacak yetkili kişiler arıyorum.
BakiKala
Editör & Makale Hizmeti
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Editör & Yazar
-
-
Ad Soyad
B** K**
-
-
-
Ticaret
3, (%67)
ibrahim3894 pm attım hocam.
Hazır Makale Paketleri Satışı Yapılır. İsteğe göre makale yazılır. Anında Teslim Edilir.