ortak ile çalışma istenildiği gibi olmadığı için tekrar aktif, karı yüzde 47 ile diğeri yüzde 100 200 olan 2 adet toptancı siteyi alan kişiye verilecektir

tedarikçi ve ekstra çok karlı tedarikçi verilecek tüm bilgiler sağlanacaktır, ortaklık kurulup paytr vese yüklenmiştir fakat ortak istenilen seviyede ilgilenemedi ve site boşta duruyor ilgi lazım bu yüzden fiyatı çok uyguna veriyorum arkadaşlar

skype and hotmail: real_man_1992@hotmail.com


Site isminin jenerik olması nedeni ile ilgi gösterilmese bile hit almaktadır. Adwords ile sistem dönmekte olup biraz çalışma yapılınca organik müşteri artmaktadır. Sosyal medya ve N11 çalışması yapılmadan bu durumda bir sitedir. Site tekrar ilgi gösterilmesi durumunda inşallah alanı pişman etmez.


Site Adresi: Ciddi Alıcılara verilecektir.
İstenilen Fiyat: fiyatta çok ciddi indirime gidildi pm atınız
Sitenin Aylık Getirisi: 1.500 tl-2.000 TL - ( Ciro= Son 1 aylık siparişlerime göre 4.000 tl ) (aldığım zamanda böyle idi halen daha sipariş geliyor ara da tek tük ama kapattım)
Sitenin Kategorisi: E-Ticaret, İç Giyim
Sitenin açılış tarihi: 2 Mart 2016
Günlük Tekil Hit Sayısı: 100-600 arasında ( Adwords İle )
Site Analiz Bilgileri: %60 Adwords , %20 Google, %20 Sosyal + Diğer Platformlar
Satışa Hosting Dahilmi?: Taşıma için biraz zaman verilir.
Banlı Olduğu Sponsor: Yok
Banlı Olduğu Arama Motoru: Yok
Kullanılan Lisans Satışa Dahilmi: Evet ( Opencart Bize Özel Modüller, Dahil)
Özel Notlar: Daha fazla bilgi için aşağıdaki grafiklere bakabilirsiniz.

-Domain 2020 'e kadar tescillidir.
-Siteye özel olarak slider,banner ve logo yaptırılmıştır toplamda 600tl'ye mal olmuştur.Yanında psd dosyalarıda verilecektir.
-Facebook sayfası mevcuttur.Facebook sayfası takipçi çok az olsada reklam hesabı için açılmıştır.-N11 Entegrasyon API (Dahil)
-Google Merchant Eklentisi,Otomatik Google Dinamik ve Standart Remarketing,All In One Seo Opencart Eklentisi, Özel Cache Eklentisi, Tüm bankaların sanal pos eklentisi, Özel kapıda ödeme için eklenti, Özel tema, Mobil tasarım.
-Özel-Profosyonel XML Eklentisi
-Dilediğiniz kadar tedarikçi ekleyebiliyorsunuz arkadaşlar.Şu anda çalıştığım bir tedarikçi var ve dropshoping olarak çalışıyorum.Kar marjı %40-70 arasında değişiyor. Piyasadaki en ucuz ürünleri satmaktayız.Karşılaştırmalarda
zaten bunlar görünecektir.
-Sitenin alt yapısı Opencart (v2)'dir. Güvenlik konusunda sıkıntısızdır hiçbir çökme gibi durumlar olmamıştır.


Sonradan eklettirdiğim modüller;
-Arama Analiz Modülü
-Havele Bildirim Formu
-Sipariş Sorgulama Modülü
-Google Hizmetleri Modülü
-Mail Düzenleme Modülü