lostyazilim
tr.link

Bu nasıl bir çalışma ?

21 Mesajlar 2.145 Okunma
lstbozum
tr.link

GrafAdem GrafAdem WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 05.05.2018
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek Grafiker
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad A** Y**
  • Mesajlar 389
  • Beğeniler 84 / 201
  • Ticaret 0, (%0)

AbdullahD adlı üyeden alıntı

Tema için backlinklerin faydası olup olmayacağını nasıl anlayabilirim. Öyle bir ayrım olduğunu bilmiyordum. Bir forum sitesinde ref olarak yapılmıştı bu çalışma bir ücret ödemedim açıkası ama manuel ekleme olarak söylemişti kendisi.

Seo olayında biliyorsunuz ki , kullanılan Datacenter'dan tutun , yazılım ve temanızın ne kadar soft , ne kadar popüler , ne kadar hızlı olduğu konusuda çok önemlidir. Sadece Backlink alınarak sıralama da çok iyi yer elde etmek mümkün değildir. Prosedürlerin tümünü göz önünde bulundurmak gerekir.
Şöyle bir örnek vereyim , mesela MHmagazine teması son derece sade , hızlı ve soft kodlanmış tertemiz bir temadır. Ağır değildir ve hızlı çalışır. Ama Sydney teması eklentileri ve yapısı gereği biraz daha ağırdır. İç Seo konusunda çok etkili ve güçlüdür , özellik olarak Pro versiyonu mükemmeldir. Ancak , elemantor eklentisi gibi eklentiler bile Seo konusunda gerileme sebebi olabilir. Bu ve buna benzer bir sürü sebep işte...
AbdullahD

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
reklam

AbdullahD AbdullahD Bilgisayar Mühendisi Kullanıcı
  • Üyelik 30.01.2015
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad A** D**
  • Mesajlar 404
  • Beğeniler 72 / 36
  • Ticaret 1, (%100)

GrafAdem adlı üyeden alıntı

Seo olayında biliyorsunuz ki , kullanılan Datacenter'dan tutun , yazılım ve temanızın ne kadar soft , ne kadar popüler , ne kadar hızlı olduğu konusuda çok önemlidir. Sadece Backlink alınarak sıralama da çok iyi yer elde etmek mümkün değildir. Prosedürlerin tümünü göz önünde bulundurmak gerekir.
Şöyle bir örnek vereyim , mesela MHmagazine teması son derece sade , hızlı ve soft kodlanmış tertemiz bir temadır. Ağır değildir ve hızlı çalışır. Ama Sydney teması eklentileri ve yapısı gereği biraz daha ağırdır. İç Seo konusunda çok etkili ve güçlüdür , özellik olarak Pro versiyonu mükemmeldir. Ancak , elemantor eklentisi gibi eklentiler bile Seo konusunda gerileme sebebi olabilir. Bu ve buna benzer bir sürü sebep işte...

İlginiz ve cevabınız için çok teşekkür ederim. Gayet iyi aydınlandım. Saygılar :)

Konnektör

GrafAdem GrafAdem WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 05.05.2018
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek Grafiker
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad A** Y**
  • Mesajlar 389
  • Beğeniler 84 / 201
  • Ticaret 0, (%0)
AbdullahD Rica ederim. Hayırlı işler.
AbdullahD

kişi bu mesajı beğendi.

anilcagliyan anilcagliyan WM Aracı Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 29.05.2018
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Dijital Pazarlama Uzmanı
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad A** Ç**
  • Mesajlar 1269
  • Beğeniler 331 / 333
  • Ticaret 11, (%100)
1. resim profil backlink - 2.resim who is backlink

*Forum siteleri sanırım yabancı dil. Siteniz türkçe ise hiçbir işinize yaramaz.

wmaraci
wmaraci

• Üyelik 30.01.2015
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad A** D**
  • Mesajlar 404
  • Beğeniler 72 / 36
  • Ticaret 1, (%100)

anilcagliyan adlı üyeden alıntı

1. resim profil backlink - 2.resim who is backlink

*Forum siteleri sanırım yabancı dil. Siteniz türkçe ise hiçbir işinize yaramaz.

Evet türkçe. Peki who is backlink faydaları genel olarak baktığımızda ne kadardır.

Konnektör

• Üyelik 29.05.2018
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad A** Ç**
  • Mesajlar 1269
  • Beğeniler 331 / 333
  • Ticaret 11, (%100)
AbdullahD şuan yer alan algoritma üzerinde etkili değil. Kaliteli bir backlink için siteniz ile aynı kategoride olan web sitelerinden tanıtım yazısı almalısınız. Tabi bunlar çok daha pahalıya geliyor.

Forum tanıtımı sunan paketleri tercih edin. Özgün bir yazı ile faydalı oluyor. Paylaştığınız özgün yazı sayesinde sitenin sıralamasını kullanarak daha fazla kişiye ulaşırsınız.

• Üyelik 30.01.2015
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad A** D**
  • Mesajlar 404
  • Beğeniler 72 / 36
  • Ticaret 1, (%100)

AbdullahD şuan yer alan algoritma üzerinde etkili değil. Kaliteli bir backlink için siteniz ile aynı kategoride olan web sitelerinden tanıtım yazısı almalısınız. Tabi bunlar çok daha pahalıya geliyor.

Forum tanıtımı sunan paketleri tercih edin. Özgün bir yazı ile faydalı oluyor. Paylaştığınız özgün yazı sayesinde sitenin sıralamasını kullanarak daha fazla kişiye ulaşırsınız.

Siteme her gün özgün yazı ekliyorum. Kendimin oluşturduğu, tabi forum tanıtımları seo backlink çalışmaları yapıldı. Kısacası her gün içerik girişi oluyor. Şuan 13.sırada gözüken sitemi 1. sayfaya çıkartmam gerekiyor anahtar kelime de ve dediğiniz gibi tanıtım yazıları oldukça pahalıya çıkıyor. Sosyal medyada olmayan takipçilerime paylaşım yapıyorum. Linkedin hesabım ve twitter hesabım vs ile :)

Konnektör

• Üyelik 29.05.2018
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad A** Ç**
  • Mesajlar 1269
  • Beğeniler 331 / 333
  • Ticaret 11, (%100)
AbdullahD bunun gibi 5 çalışma yaptırmak yerine 1 adet faydalı siteden tanıtım yazısı satın alın. Emin olun daha çok fayda sağlar. Bu paketlerin çoğunda yer alan içerikler bot ile yapılıyor. Örneğin who ise backlink bot ile çok kolay sağlanabiliyor. Buda sitenizi kötü gösteriyor. Organik gözükmesi lazım. Bu yüzden anlık 1 günlük çalışmalar yerine belli bir süreye yayılmış çalışmalar yapılmalıdır.
AbdullahD

kişi bu mesajı beğendi.

• Üyelik 30.01.2015
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad A** D**
  • Mesajlar 404
  • Beğeniler 72 / 36
  • Ticaret 1, (%100)

AbdullahD bunun gibi 5 çalışma yaptırmak yerine 1 adet faydalı siteden tanıtım yazısı satın alın. Emin olun daha çok fayda sağlar. Bu paketlerin çoğunda yer alan içerikler bot ile yapılıyor. Örneğin who ise backlink bot ile çok kolay sağlanabiliyor. Buda sitenizi kötü gösteriyor. Organik gözükmesi lazım. Bu yüzden anlık 1 günlük çalışmalar yerine belli bir süreye yayılmış çalışmalar yapılmalıdır.

Haklısınız. Aslında bu çalışma ref olarak yapılmış bir çalışmaydı ve keşke yaptırmasaydım dedim şuan gereksiz hissettim kendimce. Günden güne yaydığım bir çalışma programı var elbette. Kısa vadede yapmaya çalışmıyorum. Site 1.5 aylık fakat bu vakitte iyi yere geldiğini hissediyorum :)

Konnektör

• Üyelik 29.05.2018
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad A** Ç**
  • Mesajlar 1269
  • Beğeniler 331 / 333
  • Ticaret 11, (%100)
AbdullahD daha siteniz çok yeniymiş. O halde kesin uzak durun. Bunun yerine kendiniz forum sitelerine üye olup sitenize yönelik kategorilerden tanıtım yazısı aracılığı ile link sağlayın.
Normal şartlarda 3 ayı doldurmamış sitelere backlink çalışması tavsiye etmiyoruz.

*Anahtar kelimeniz ile google işletme çalışmasıda yapabilirsiniz. SERP sonuçlarında reklamdan sonra işletmeler yer alır.
AbdullahD

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al