-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Editör
-
-
Ad Soyad
A** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
arkadaşlar sunucuya tema yükledim bana nginx.conf içine bi kod atmamı istedi bilmediğimden sunucu sahibine ticket attım onlarda kiralık sunucularda yazılımsal destek vermiyoruz dedi. Ayda yılda bir ricada bulunduk yok dediler.. Googleden bakarak SSH üzerinden düzenlemeye çalıştım kodu ssh panelden /etc/nginx/nginx.conf içine ekledim ama sunucu bozuldu. SSH giriyor ama nginx.conf içine attığım kod yüzünden sitelere erişilmiyor.
O attığım kodu tekrar kaldırmak istedim fakat kodu silip çıkıyorum girdiğimde tekrar geliyor ne yaptıysam gitmedi bi türlü. Bir satırını silebildim onuda nasıl yaptım bilmiyorum. Bu dosyayı düzenlemenin kolay bir yolu varmıdır? Birde galiba kodu sileyim derken satırları üst üste yazdım galiba çünki satır sayısı çoğalmış ssh üzerinden biyeri açarken donuyor. Ricam ücretli destek değil şunu öğretebilecek arkadaş.. amaç öğrenmek
-
-
Yaş/Cinsiyet
44 / E
-
Meslek
Marketing Manager
-
-
Ad Soyad
U** A**
-
-
-
Ticaret
13, (%100)
ana conf'i mi kullanıyordun yoksa, virtual blok mu var ? yani sitene özel conf de var mı ?
1 kişi bu mesajı beğendi.
yolla.dev
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Freelancer
-
-
Ad Soyad
A** K**
-
-
-
Ticaret
20, (%100)
sudo nano /etc/nginx/nginx.conf
Bu genel nginx bloğudur, site bloğu değil. Yukarıdaki komutla editörü açıp, düzenleyip, CTRL + O ve Enter ile kaydedeceksiniz. CTRL + X ile de çıkış yapacaksınız.
Nginx konfigürasyonunu buradan paylaşırsanız yardımcı olmaya çalışayım.
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Editör
-
-
Ad Soyad
A** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
olayı şöyle yaptım arkadaşlar.
sunucuya sshden bağlandım
sudo nano /etc/nginx/nginx.conf ile dosya içeriğine bağlandım daha sonra Ctrl + R ve Ctrl O bu kombinasyonlar ile içeriye kod yazmayı denedim en son birisiyle yazdım ama hangisi bilmiyorum.
Şimdi hata veriyor. Kodu tekrar kaldırmak istedim ctrl + K ile bi satırı silmeyi başarmışım ama diğer kodları silemedim ne yaptıysam.
Sanırım verdikleri kodu domaindeki nginx.conf atmam gerekiyor ama ben ana klasöre mi attım ne bilmiyorum çünki 2 domainede erişilmiyor.
Dediklerinizi deniyorum şimdiden teşekkürler arkadaşlar varolun.
Kuaza
paylaşımcı ol ;)
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Coder
-
-
Ad Soyad
S** K**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Kardeşim görmüyormusunuz arkadas bilgisiz hala ssh ile yardım etmeye çalışıyorsunuz.
Hocam açın filezilla ile sunucuya bağlanın, port kısmına 22 yazmayı unutmayın. Sonra /etc/ngınx klasorüne girip dosyayı sağ tıkla düzenle de.
Düzenledikten sonra kaydet ve nginx e restart at ssh üzerinden. Bu kadar.
Olayı çözemezsen ekle whatsapp yapalım hemen: +32468380500
whatsapp yoksa burdan yaz:
https://kuaza.com/iletisim
2 kişi bu mesajı beğendi.
https://sorucevap.com #sorucevap
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Editör
-
-
Ad Soyad
A** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
@Kuaza filezilleda olduğunu bilmiyordum hocam çok teşekkür ederim. Evet ssh bilgim sıfır :)))