-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
F** G**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Merhaba instagramda yüksek kitlem var komisyon oranı yüksek bir bayi arıyorum
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Zihin Engelliler Öğretmeni
-
-
Ad Soyad
M** D**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Tam da bugün araştırdığım konuydu, iyi denk geldi. Varsa bir babayiğit tedarikçi bekliyoruz :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
53 / E
-
Meslek
Web Tasarım
-
-
Ad Soyad
D** K**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
Umarım bulursunuz.
Yıllardır bir tane adam gibi adam çıkıp ben bu işi sorunsuz sağlarım demedi maalesef.
Özelden gelenlere de araştırmadan itibar etmeyin derim. Sağlam olan kişi gelir burada hodri meydan der bence :)
Kolay gelsin herkese.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Bilişim Hizmetleri
-
-
Ad Soyad
S** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Konu hakkında size yardımcı ola bilirim Giyim , ayakkabı (erkek , bayan , çocuk ) aksesuar konularında dm ile iletişime geçerseniz bilgilendirme yapa bilirim.
Ürünlerin hepsine ister kapıda ödeme isterseniz kart ile ödeme ala bilirsiniz. Bunun yanı sıra Kampanyalı ürünlerde sadece beden değişimi bulunmaktadır.
Diğer ürünlerde ise koşulsuz şartsız iade yapa bilirsiniz.
Dünya Güzel Olsaydı Cocukları Öldürmezdik..
R10 ( Suleymankasap)
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
E** Ö**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Takipteyim ancak maalesef günümüz tekstil vb giyim üreten yerler firma arıyor sosyal medyanın gücünü bilmiyor bu yüzden belki sosyal medya dan ürün satıcılarını bile ************** biliyordur
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Bilişim Hizmetleri
-
-
Ad Soyad
S** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Napoleontr bilmiyor değil aslında ben değil ama eşim ve ortağı kendi ürettikleri ürünleri ve başka ürünleride satışını yapıyorlar. Bazen ben boş olunca yardımcı olmaya çalışıyorum ama 1 hafta önce verilen siparişler ortalama 240 civarı bizzat çalışanlar ile ben paketlerme ve kargo işlemini yaptım ve ürünlerin yarısı şuan kargo firması tarafından firmaya geri iade edildi çünkü giden ürünler teslim alınmamış. Müşteriyi arıyoruz cevap bile verme zahmetinde bulunmuyorlar. 10 Tl kargo ücüreti olarak hesapla aylık 100 ürün böyle gelse giden paraya bak o yüzden firmalarda kendini bu konuda sağlama almak istiyor.
Dünya Güzel Olsaydı Cocukları Öldürmezdik..
R10 ( Suleymankasap)