-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Yok
-
-
Ad Soyad
E** T**
-
-
-
Ticaret
15, (%100)
Merhabalar web sitem için reklam almak istiyorum ama adsenseye başvurduğumda bana başka hesabımın olduğu maili geldi ama o eposta ile alakam yok ve başka hesabım yok. Başka bir hesap açıp tekrar denedim ama yine aynı sorun. Adsense almamda yardım olacak birisini arıyorum ücretli, ücretsiz.
ThatsGame
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Digital Pazarlama
-
-
Ad Soyad
O** K**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Daha once baska hesapta o alan adi icin adsense basvurusunda bulunmussun oyuzden ya o hesaplari kapatican yada ilk hesapla basvurucan
UnPoo
UnFau Code
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
45 / E
-
Meslek
Programmer
-
-
Ad Soyad
K** T**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
İlk olarak adsnse hesabın açıkken geri bildirimde bulun de ve durumu yaz. Daha önce başkasının bu domainle işlem yaptığını fakat domain adresinin artık sana ait olduğunu. Mail adresin ve isminle birlikte istersen birde whois ekran görüntüsü ekle başvurunu yolla.
Eğer ki dönüş yapmazlarsa sana
https://support.google.com/adsense/?hl=tr adresinden bir konu aç illa ki yardımcı olacaklardır.
Bu süreçte biraz sabırlı olman gerekir o kadar. Kolay gelsin.
SEO, Scripts, Danışmanlık ↔ UnFau
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Makine mühendisliği öğrencisi
-
-
Ad Soyad
A** K**
-
-
-
Ticaret
9, (%100)
siteyi p.m atar mısın bakayım
Primer
WM Aracı
Telefon Onaysız
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Güvenlik
-
-
Ad Soyad
M** Ç**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
Konuyu takipteyim bende adsense hesabımı sattım. Farklı domain ya da YouTube kanalıma adsense alamıyorum sattığım farklı domain üzerine alınmış hesap üzerinde olduğunu söylüyor Google amca :)
UnPoo
UnFau Code
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
45 / E
-
Meslek
Programmer
-
-
Ad Soyad
K** T**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Arkadaşlar zaten burada ki sıkıntı domainlerin hala diğer hesaplarda ekli olmasıdır. Bunun için de Adsense (Gogole) bildirimi yaparsanız mutlaka düzeltiyorlar.
Haber sitelerinden birisi benim çok eski hesap üzerinde kalmıştı. Adamlar ekleme yapamamışlar Adsense'ten bana bildirim geldi. Eski müşterilerim olduğundan adamlara ulaştım özür diledim domaini kaldırdım. Çünkü eski hesap ve uzun zamandır girmiyordum. Adamlara böyle durumda site doğrulaması yapın dedim (search console vb) ve whois düzenleyin bildirin yeterli olacak dedim ve diğer sitelerini de böyle yeniden kendi hesaplarında onaylattılar.
Fakat bu işlemleri yaklaşık adamlara bir haftaya mal olmuş öyle söylediler.
SEO, Scripts, Danışmanlık ↔ UnFau