-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
Web Designer
-
-
Ad Soyad
U** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Merhabalar.
Alexa sıralamamız şu an türkiye sıralamasında 2.719. sizce iyi mi? İlk 1000'e girmek için neler yapmalıyız?
Sitemizde hemen çıkma oranı çok düşük.
Site adresi isteyen olursa verebilirim.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Üniversite Öğrencisi
-
-
Ad Soyad
O** Ç**
-
-
-
Ticaret
8, (%88)
Google da ne derece başarılı olduğunuzun göstergesidir bir nevi alexa. 2binler gayet güzel bir sıralamaya dahil. istediğiniz sıralamalara inmek için kaliteli tanıtımlar ve reklamlar yapmalısınız. Bunu yaparken herkesin ilgi odağı olduğu kaliteli haber sitelerini öneririm. reklam ve tanıtımlar için. Anahtar kelime odaklı güzel işler başarılabilir.
TeknoBloGG.com - Blog, Teknoloji Haberleri ve Gündeme Dair Haberler
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Üniversite Öğrencisi
-
-
Ad Soyad
O** Ç**
-
-
-
Ticaret
8, (%88)
Ben henüz reklam işleri içerisine girmedim. wpvadisi.com sitemi yeni oluşturdum. Ve şu ana dek herhangi bir çalışma yapmadım. Hep özgün içerikler paylaşıyorum, kendim yazıyor, güncel tutmaya çalışıyorum. Şükürler olsun 1 hafta olmadı 30 ziyaretçiyi yakaladım ufakta olsa. Önümde 2 aylık bir süreç var bakalım durum ne göstericek adsense başvurusu da yapacağım kısa zamanda bu forumda paylaşacağım durumlarımı. O günler geldiğinde reklam link alımlarına da başlayacağım. Tavsiye olarak yine belirtiyorum kaliteli alexa değerlerine sahip öncelikli haber sitelerini öneririm. isim olarak araştırmasını, siz, bu forum veya başka forumlar üzerinden konular açarak bulmanız gerekiyor. Diğer bloglarda alexa üzerine yapılan çalışmalarda hep bu denk yazılar okuduğum için tavsiye sunuyorum haber sitelerini.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Üniversite Öğrencisi
-
-
Ad Soyad
O** Ç**
-
-
-
Ticaret
8, (%88)
Ben henüz reklam işleri içerisine girmedim. wpvadisi.com sitemi yeni oluşturdum. Ve şu ana dek herhangi bir çalışma yapmadım. Hep özgün içerikler paylaşıyorum, kendim yazıyor, güncel tutmaya çalışıyorum. Şükürler olsun 1 hafta olmadı 30 ziyaretçiyi yakaladım ufakta olsa. Önümde 2 aylık bir süreç var bakalım durum ne göstericek adsense başvurusu da yapacağım kısa zamanda bu forumda paylaşacağım durumlarımı. O günler geldiğinde reklam link alımlarına da başlayacağım. Tavsiye olarak yine belirtiyorum kaliteli alexa değerlerine sahip öncelikli haber sitelerini öneririm. isim olarak araştırmasını, siz, bu forum veya başka forumlar üzerinden konular açarak bulmanız gerekiyor. Diğer bloglarda alexa üzerine yapılan çalışmalarda hep bu denk yazılar okuduğum için tavsiye sunuyorum haber sitelerini.
1 kişi bu mesajı beğendi.
Ogi17
💫 Lisans & SEO & WP 🚀
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
21 / E
-
Meslek
Web Developer
-
-
Ad Soyad
O** K**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Global 580k tr 6000-8000 sürekli gidip geliyoruz )
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Bilimci
-
-
Ad Soyad
Ç** B**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
global 400 k - TR 6 k dayım. çok kasmıyorum kafasına göre inip çıkıyor. hitim artmadı organiğim arttı yarı yarıya yükseldim. Organiğe çok takıyor sanırsam alexa
İmza!!! Get Closer!