lostyazilim
tr.link

Kişisel Blog YAYINDA! - wpvadisi

3 Mesajlar 652 Okunma
acebozum
tr.link

BlogFaresi BlogFaresi TeknoBloGG.com Kullanıcı
  • Üyelik 25.06.2018
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Üniversite Öğrencisi
  • Konum Sinop
  • Ad Soyad O** Ç**
  • Mesajlar 383
  • Beğeniler 117 / 119
  • Ticaret 8, (%88)
Web sitemiz yayına hayatına başlayalı 2 hafta gibi bir zaman dilimine girmiştir. Siz değerli okuyuculara ve içerik meraklılarına özel kategoriler açılmaya devam ediyor.
Kendi yazdığım yazılar ile %100 özgün kişisel blog olmaya gayret ediyorum. Bu gerçekten ziyaretçi dönüşlerini aldığınız zaman insanı mutlu eden bir his oluşturuyor bende. Okuyuculardan güzel yorumlar geldiğinde de panelde bu yorumları görmek gerçekten emeğimizin hakettiğini gösteren bir diğer etken oluyor.

Kişisel blog sitemizde paylaştığımız konular ve temel kategori başıklarımız şu şekildedir:

- Kişisel Blog Paylaşımları
- Ücretsiz Wordpress Temaları
- Ücretsiz Blogger Temaları
YENİ AÇILACAK OLAN ;
- PC VE Mobil Duvar Kağıtları
- Oyun Haberleri
- Film Haberleri

gibi kategoriler sağlamaya devam edeceğiz. Sizleri de sitemizde sayfaları dolaşırken görmeyi, yazılarımız altındaki yorum kısımlarına yazımız hakkındaki görüşlerinizi paylaşırsanız bizleri çok mutlu edersiniz. Kalın sağlıcakla..

TeknoBloGG.com - Blog, Teknoloji Haberleri ve Gündeme Dair Haberler
wmaraci
reklam

gfo gfo WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 30.09.2017
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek SEO & Content Manager
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad G** Ö**
  • Mesajlar 452
  • Beğeniler 159 / 160
  • Ticaret 2, (%100)
Site güzel ben beğendim, ücretsiz wp teması arayan çok oluyor. Güzel temalar paylaşılırsa mutlaka ziyaretçi alacaktır.

Ancak arama kutusu olayını beğenmedim. Hazır bir kutu olabilir veya yana doğru açılabilir.
BlogFaresi

kişi bu mesajı beğendi.

Medium

BlogFaresi BlogFaresi TeknoBloGG.com Kullanıcı
  • Üyelik 25.06.2018
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Üniversite Öğrencisi
  • Konum Sinop
  • Ad Soyad O** Ç**
  • Mesajlar 383
  • Beğeniler 117 / 119
  • Ticaret 8, (%88)
Site güzel ben beğendim, ücretsiz wp teması arayan çok oluyor. Güzel temalar paylaşılırsa mutlaka ziyaretçi alacaktır.

Ancak arama kutusu olayını beğenmedim. Hazır bir kutu olabilir veya yana doğru açılabilir.

Teşekkürler. Düzenlemeye devam edeceğim inşallah. Bu sıralar makalelere odaklandım. Kendim yazıyorum hepsini. İnşallah daha iyileri olucak.
gfo

kişi bu mesajı beğendi.

TeknoBloGG.com - Blog, Teknoloji Haberleri ve Gündeme Dair Haberler
wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al