-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Üniversite Öğrencisi
-
-
Ad Soyad
O** Ç**
-
-
-
Ticaret
8, (%88)
Web sitemiz yayına hayatına başlayalı 2 hafta gibi bir zaman dilimine girmiştir. Siz değerli okuyuculara ve içerik meraklılarına özel kategoriler açılmaya devam ediyor.
Kendi yazdığım yazılar ile %100 özgün
kişisel blog olmaya gayret ediyorum. Bu gerçekten ziyaretçi dönüşlerini aldığınız zaman insanı mutlu eden bir his oluşturuyor bende. Okuyuculardan güzel yorumlar geldiğinde de panelde bu yorumları görmek gerçekten emeğimizin hakettiğini gösteren bir diğer etken oluyor.
Kişisel blog sitemizde paylaştığımız konular ve temel kategori başıklarımız şu şekildedir:
- Kişisel Blog Paylaşımları
-
Ücretsiz Wordpress Temaları
- Ücretsiz Blogger Temaları
YENİ AÇILACAK OLAN ;
- PC VE Mobil Duvar Kağıtları
- Oyun Haberleri
- Film Haberleri
gibi kategoriler sağlamaya devam edeceğiz. Sizleri de sitemizde sayfaları dolaşırken görmeyi, yazılarımız altındaki yorum kısımlarına yazımız hakkındaki görüşlerinizi paylaşırsanız bizleri çok mutlu edersiniz. Kalın sağlıcakla..
TeknoBloGG.com - Blog, Teknoloji Haberleri ve Gündeme Dair Haberler
gfo
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
SEO & Content Manager
-
-
Ad Soyad
G** Ö**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Site güzel ben beğendim, ücretsiz wp teması arayan çok oluyor. Güzel temalar paylaşılırsa mutlaka ziyaretçi alacaktır.
Ancak arama kutusu olayını beğenmedim. Hazır bir kutu olabilir veya yana doğru açılabilir.
1 kişi bu mesajı beğendi.
Medium
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Üniversite Öğrencisi
-
-
Ad Soyad
O** Ç**
-
-
-
Ticaret
8, (%88)
Site güzel ben beğendim, ücretsiz wp teması arayan çok oluyor. Güzel temalar paylaşılırsa mutlaka ziyaretçi alacaktır.
Ancak arama kutusu olayını beğenmedim. Hazır bir kutu olabilir veya yana doğru açılabilir.
Teşekkürler. Düzenlemeye devam edeceğim inşallah. Bu sıralar makalelere odaklandım. Kendim yazıyorum hepsini. İnşallah daha iyileri olucak.
1 kişi bu mesajı beğendi.
TeknoBloGG.com - Blog, Teknoloji Haberleri ve Gündeme Dair Haberler