WMSupport
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
Wordpress & SEO
-
-
Ad Soyad
H** B**
-
-
-
Ticaret
26, (%92)
Belli bir süre Cyberpanel kullanıyorum. Cpanel'den geçiş yaptım ve çok başarılı buluyorum. En cezbedici yönü ücretsiz olması ancak ücretsiz olması size kısıtlı imkan sağladığı anlamına gelmiyor. Cyberpanel ile Cpanel'de bulunan pek çok işlem var ve kullanışlı. Openlitespeed kullanılıyor ancak isterseniz Litespeed lisansı alıp tam anlamıyla verim alabilirsiniz. Wordpress kullanan arkadaş az bir optimizasyon ile çok iyi verim alabilir. Merak ettiğim nokta kaç kişi Cyberpanel kullanıyor ve seviyor ?
Ek olarak Cpanel'e zam geldi Cyberpanel yaygınlaşır mı ?
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
22 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
S** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Müşteriler kolay kolay değiştirmez açıkçası çünkü kullanıcılar alışmış diyebilirim. Ama yavaş yavaş oynamalar başlar
1 kişi bu mesajı beğendi.
>_<
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Freelancer
-
-
Ad Soyad
A** K**
-
-
-
Ticaret
20, (%100)
Güzel bir konu olmuş, ellerinize sağlık. Ben de çoğu kişinin görüşlerini merak ediyordum açıkcası. :)
Cyberpanel belki de en güzel arayüzü ve hızlı geçişleri sunan panellerden birisi ama henüz ne yazıkki yeterli değil. Şu an için en basitinden Plesk'in çok gerisinde görünüyor mesela.
Tam olarak oturması biraz sürebilir belki ama her şeyiyle tam bir panele dönüştüğü an tekrar değerlendirmek gerekir. Şu an hosting firmaları için kesinlikle uygun değil. Sadece kendi sitelerini idare eden webmasterlar için denenebilir.
3 kişi bu mesajı beğendi.
EfeCetin
Kimlik Onayı Bekliyor
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Developer
-
-
Ad Soyad
E** Ç**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Ben raspberrymi sunucu olarak kullanıyorum eğer arm uyumlu olsaydı kullanırdım .
cliaweb
Web Hosting Sağlayıcı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Hosting Sağlayıcısı
-
-
Ad Soyad
R** Y**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
Merhabalar,
Cyberpanel çoklu sitelerin barındırılmasında tamamen performans sağlamaz. Cyberpanel ile gelen web server olan Openlitespeed çoklu sitelerin barındırılması açısından tarafımızın gerçekleştirdiği bir çok testte sınıfta kalmıştır. 1 - 3 adet web site barındırmasında Openlitespeed vs NGINX test edildiğinde openlitespeed den verim alınırken, 5 ve üzeri site barındırılması test edildiğinde bu yarışı NGINX kazanmıştır.
Peki neden?
Cyberpanel ile gelen Openlitespeed web server litespeed enterprise den farklı olarak suexec modda çalışmaz. Doğal olarak da bir kullanıcının php tarafında (lsphp) yürüteceği çoklu process leri limitleyemezsiniz. Bu neye sebep olur? Elbette sonlanmayan process ler meydana geleceğinden sunucunun kaynak hatası vermesine neden olur.
İlgili nedenlerle biz 1 - 3 adet web site barındırma için cyberpaneli, 5 ve üzeri web site barındırma için NGINX öneririz.
İyi çalışmalar dileriz.
6 kişi bu mesajı beğendi.
Linux Hosting | Linux Reseller | VPS | VDS https://www.cliaweb.com - İletişim : +90 (850) 885 10 39
NYC
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Web Site Tasarımcı
-
-
Ad Soyad
K** Y**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Evet ben yaklaşık 2 ay boyunca CyberPanel kullandım fakat eksikleri ve bazı ufak arayüzsel hataları var. Bu yüzden Plesk'e geçiş yaptım şuan Plesk çok çok daha iyi diyebilirim. Fakat bende CyberPanel'in kendisini geliştirmesini bekliyorum ve temenni ediyorum. Geliştirilirse çok başarılı bir panel olabileceği kanaatindeyim.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Computer Engineer
-
-
Ad Soyad
B** Y**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Openlitespeed desteği olduğu için hoşuma giden bir panel ancak ek ip ekleme ölüm gibi.
Profesyonel Sunucu Optimizasyonu ve Fazlası
https://sunucuoptimizasyonu.com