-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Üniversite Öğrencisi
-
-
Ad Soyad
O** Ç**
-
-
-
Ticaret
8, (%88)
G3ZGiN adlı üyeden alıntı
600 gösterim 1000 e ulaşınca kazanacagınız ücret bgbg tahminidir kesin deil düşebilirde yükselebilirde .
Teşekkür ederim yardımcı olduğunuz için. Limitlere ulştığında ücret tahmine düşmekte ve yeniden google hesaplama yapıp ona göre kararlaştırmakta anladığım kadarı ile.
1 kişi bu mesajı beğendi.
TeknoBloGG.com - Blog, Teknoloji Haberleri ve Gündeme Dair Haberler
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Üniversite Öğrencisi
-
-
Ad Soyad
O** Ç**
-
-
-
Ticaret
8, (%88)
ProDesigner adlı üyeden alıntı
BlogFaresi Hocam şöyle düşünün. 10 gösterim aldınız ve 1 tl kazandınız.Google BGBG hesaplamasıyla böyle giderse 1000 gösterim olduğunda bu kadar kazanırsın diyor.
Yani para açısından hiçbir manası yok onun.Tahmini kazanç kazancınızdır.
Adsense panelini ilk defa kullandığım için anlamamıştım nasıl ödeme planlanıyor. Örnekleriniz ışığında anlıyorum daha rahat. Teşekkür ediyorum sizlere
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Webmaster, Blogger
-
-
Ad Soyad
G** İ**
-
-
-
Ticaret
21, (%100)
bgbg falan bunlar istatistiki bilgiler kafanız karışmasın. "Bugün Şimdiye Kadar" olan yer sizin hemen hemen kesin kazancınızdır. Günlük kazancınızı burayı takip ederek belirleyebilirsiniz. Bu kısım bazen gün içinde geçersiz tıklamalar nedeniyle düşebilir. Atıyorum 30 lira görünürken birden 5 TL'ye düşebilir. Bu bir sorun değildir.
Burada üzerine eklenecek, hesaplanacak hiçbir şey yok. Ay sonu hesap kesiminde tahmini kazançlarınız kesinleşir. Varsa geçersiz trafiğiniz tekrar değerlendirilip tahmini kazancınızdan düşerek kesin kazancınız ortaya çıkar.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Üniversite Öğrencisi
-
-
Ad Soyad
O** Ç**
-
-
-
Ticaret
8, (%88)
KurşunKalem adlı üyeden alıntı
bgbg falan bunlar istatistiki bilgiler kafanız karışmasın. "Bugün Şimdiye Kadar" olan yer sizin hemen hemen kesin kazancınızdır. Günlük kazancınızı burayı takip ederek belirleyebilirsiniz. Bu kısım bazen gün içinde geçersiz tıklamalar nedeniyle düşebilir. Atıyorum 30 lira görünürken birden 5 TL'ye düşebilir. Bu bir sorun değildir.
Burada üzerine eklenecek, hesaplanacak hiçbir şey yok. Ay sonu hesap kesiminde tahmini kazançlarınız kesinleşir. Varsa geçersiz trafiğiniz tekrar değerlendirilip tahmini kazancınızdan düşerek kesin kazancınız ortaya çıkar.
Teşekkür ederim. Hem ben hemde benim gibi yeni adsense sahibi olan kişilerin anlamasına yardımcı olduğunuz için.
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
F** H**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Bugün benimde adsense üyeliğim kabul edildi toplam 25 tıl almışsın ve gelirin 3,60 tebrik ederim hocam, başarılarınızın devamını dilerim.