lostyazilim
tr.link

BEN NE KADAR KAZANDIM? Adsense'de yeniyim anlamadım ?

17 Mesajlar 2.550 Okunma
lstbozum
tr.link

ProDesigner ProDesigner Software Life Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 05.04.2019
  • Yaş/Cinsiyet 24 / E
  • Meslek Web Designer
  • Konum Antalya
  • Ad Soyad U** A**
  • Mesajlar 365
  • Beğeniler 43 / 89
  • Ticaret 0, (%0)
BlogFaresi Hocam şöyle düşünün. 10 gösterim aldınız ve 1 tl kazandınız.Google BGBG hesaplamasıyla böyle giderse 1000 gösterim olduğunda bu kadar kazanırsın diyor.

Yani para açısından hiçbir manası yok onun.Tahmini kazanç kazancınızdır.
BlogFaresi

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
reklam

BlogFaresi BlogFaresi TeknoBloGG.com Kullanıcı
  • Üyelik 25.06.2018
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Üniversite Öğrencisi
  • Konum Sinop
  • Ad Soyad O** Ç**
  • Mesajlar 383
  • Beğeniler 117 / 119
  • Ticaret 8, (%88)

G3ZGiN adlı üyeden alıntı

600 gösterim 1000 e ulaşınca kazanacagınız ücret bgbg tahminidir kesin deil düşebilirde yükselebilirde .

Teşekkür ederim yardımcı olduğunuz için. Limitlere ulştığında ücret tahmine düşmekte ve yeniden google hesaplama yapıp ona göre kararlaştırmakta anladığım kadarı ile.
G3ZGiN

kişi bu mesajı beğendi.

TeknoBloGG.com - Blog, Teknoloji Haberleri ve Gündeme Dair Haberler

• Üyelik 25.06.2018
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Konum Sinop
  • Ad Soyad O** Ç**
  • Mesajlar 383
  • Beğeniler 117 / 119
  • Ticaret 8, (%88)

ProDesigner adlı üyeden alıntı

BlogFaresi Hocam şöyle düşünün. 10 gösterim aldınız ve 1 tl kazandınız.Google BGBG hesaplamasıyla böyle giderse 1000 gösterim olduğunda bu kadar kazanırsın diyor.

Yani para açısından hiçbir manası yok onun.Tahmini kazanç kazancınızdır.

Adsense panelini ilk defa kullandığım için anlamamıştım nasıl ödeme planlanıyor. Örnekleriniz ışığında anlıyorum daha rahat. Teşekkür ediyorum sizlere

KursunKalemm KursunKalemm WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 21.10.2013
  • Yaş/Cinsiyet 39 / E
  • Meslek Webmaster, Blogger
  • Konum Bursa
  • Ad Soyad G** İ**
  • Mesajlar 487
  • Beğeniler 90 / 255
  • Ticaret 21, (%100)
bgbg falan bunlar istatistiki bilgiler kafanız karışmasın. "Bugün Şimdiye Kadar" olan yer sizin hemen hemen kesin kazancınızdır. Günlük kazancınızı burayı takip ederek belirleyebilirsiniz. Bu kısım bazen gün içinde geçersiz tıklamalar nedeniyle düşebilir. Atıyorum 30 lira görünürken birden 5 TL'ye düşebilir. Bu bir sorun değildir.
Burada üzerine eklenecek, hesaplanacak hiçbir şey yok. Ay sonu hesap kesiminde tahmini kazançlarınız kesinleşir. Varsa geçersiz trafiğiniz tekrar değerlendirilip tahmini kazancınızdan düşerek kesin kazancınız ortaya çıkar.
BlogFaresi

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
wmaraci

• Üyelik 25.06.2018
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Konum Sinop
  • Ad Soyad O** Ç**
  • Mesajlar 383
  • Beğeniler 117 / 119
  • Ticaret 8, (%88)

KurşunKalem adlı üyeden alıntı

bgbg falan bunlar istatistiki bilgiler kafanız karışmasın. "Bugün Şimdiye Kadar" olan yer sizin hemen hemen kesin kazancınızdır. Günlük kazancınızı burayı takip ederek belirleyebilirsiniz. Bu kısım bazen gün içinde geçersiz tıklamalar nedeniyle düşebilir. Atıyorum 30 lira görünürken birden 5 TL'ye düşebilir. Bu bir sorun değildir.
Burada üzerine eklenecek, hesaplanacak hiçbir şey yok. Ay sonu hesap kesiminde tahmini kazançlarınız kesinleşir. Varsa geçersiz trafiğiniz tekrar değerlendirilip tahmini kazancınızdan düşerek kesin kazancınız ortaya çıkar.

Teşekkür ederim. Hem ben hemde benim gibi yeni adsense sahibi olan kişilerin anlamasına yardımcı olduğunuz için.
KursunKalemm

kişi bu mesajı beğendi.

basich basich WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 24.08.2018
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Maliyeci
  • Konum Uşak
  • Ad Soyad L** H**
  • Mesajlar 890
  • Beğeniler 109 / 319
  • Ticaret 8, (%100)

BlogFaresi adlı üyeden alıntı

Teşekkür ederim

Yani 1000 gösterime eriştiğinde, o gösterim fiyatını üzerine dahil edicek değil mi? Yoksa şu an örneğin toplam 600 gösterim var. Onun fiyatı hesaplanıp üzerine eklenmemişi bu demek istiyorsunuz anladığım kadarı ile.

Hayir hocam o kazanc değil. O para asla kazancınızın üzerine eklenmeyecek. O miktar sadece tahmini gelir. Yardımcı araç gibi düşüne bilirsiniz. Adsense size diyorki kullanıcılarınız böyle devam ederse 1000 gösterime eriştiğinizde bu miktarı kazanabilmeniz olağandır. Yani TO, TBM ve Sayfa görüntülenmesi baz alarak hesaplanıyor.
BlogFaresi

kişi bu mesajı beğendi.

FarukHakverdi FarukHakverdi WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 15.08.2019
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek Webmaster
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad F** H**
  • Mesajlar 8
  • Beğeniler 0 / 3
  • Ticaret 0, (%0)
Bugün benimde adsense üyeliğim kabul edildi toplam 25 tıl almışsın ve gelirin 3,60 tebrik ederim hocam, başarılarınızın devamını dilerim.
BlogFaresi

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al