lostyazilim

Adsense Ödemeleri

28 Mesajlar 4.877 Okunma
lstbozum
wmaraci reklam

linksiz linksiz ögrenci Kullanıcı
  • Üyelik 12.07.2012
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek ögrenci
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad E** P**
  • Mesajlar 680
  • Beğeniler 80 / 81
  • Ticaret 7, (%100)
1 senedir hesapta para,15 inden sonra banka bağladık diye diğer ay ödemeyi alcakmışım.Adsense iyice banka gibi oldu ya.Paramızı vermemek için..
Yunusemre

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
reklam

sasaleyte sasaleyte WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 26.01.2012
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek Blogger
  • Konum Zonguldak
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 539
  • Beğeniler 25 / 69
  • Ticaret 1, (%100)

linksiz adlı üyeden alıntı

1 senedir hesapta para,15 inden sonra banka bağladık diye diğer ay ödemeyi alcakmışım.Adsense iyice banka gibi oldu ya.Paramızı vermemek için..

valla ben de mayıs ayının ödemesini aldım yeni hesap eklemiştim o nedenle 1 ay sarktı.Allahtan dolar kuruna göre yapıyolar da ödemeyi zararı kurtarıyoruz

ErhanCelikk ErhanCelikk Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 27.05.2012
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek Hosting Görevlisi
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 818
  • Beğeniler 141 / 178
  • Ticaret 3, (%100)

Oğulcan Turhanlar adlı üyeden alıntı

Birşeyi merak ediyorum. Benim bloguma hergün hit geliyor fakat reklamlara tıklanmıyor. E tıklanınca banlanır deniliyor. nasıl para kazanacağım ben ?

O şekilde uydurulan laflar düşük hitli siteler için geçerli.
Eğer sitenin hiti yüksekse bir kişi isterse 100 kere tıklasın sorun çıkmıyor.
Zaten 1 kişinin 100 kere tıklamasının mantığı yok sonuçta sadece 1 tık sayıyor Google.
Bahsedilen olay şu; sitenize günde 100 kişi giriyorsa ve 10 kişi(tekil) tıklıyorsa tıklama oranı %10 olur ve bu oran normalde %0,9 - %1,3 arasında nromal sayılır.

Kısacası sitenizde hit yüksekse geçersiz tıklamadan siteniz batmaz ama hit zayıf tıklanma fazlaysa siteniz Adsense'den banlanabilir.
O yüzden site hiti artmadan Adsense reklamı eklemek pek mantıklı değil.

Tabi karar site sahibine kalmış :)

esrarengiz1984 esrarengiz1984 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 19.06.2012
  • Yaş/Cinsiyet 40 / E
  • Meslek Öğretmen
  • Mesajlar 43
  • Beğeniler 4 / 2
  • Ticaret 5, (%100)
Arkadaşlar ben yaklaşık 2 aydan beri adsens kullanıyorum pinim falanım filanım banka olayı falan hepsi tamam da ben bu parayı ne zaman çekmeye başlarım :D adsense dayı diyoki hesap 100 dolar olmadan vermem :( doğrumudur ?

wmaraci
wmaraci

mrkoykiran mrkoykiran Mümin Köykıran Kullanıcı
  • Üyelik 25.09.2011
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek R & D Engineer, Developer, Mak
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad M** K**
  • Mesajlar 310
  • Beğeniler 10 / 34
  • Ticaret 8, (%100)
Ödeme konusu dışı ama ben yinede sorayım benim arkadaşta adsense kullanıyor 10$ geçiş ama evine hala pin numarası gelmemiş neden olabilir ?

https://muminkoykiran.com.tr/

ErhanCelikk ErhanCelikk Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 27.05.2012
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek Hosting Görevlisi
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 818
  • Beğeniler 141 / 178
  • Ticaret 3, (%100)

esrarengiz1984 adlı üyeden alıntı

Arkadaşlar ben yaklaşık 2 aydan beri adsens kullanıyorum pinim falanım filanım banka olayı falan hepsi tamam da ben bu parayı ne zaman çekmeye başlarım :D adsense dayı diyoki hesap 100 dolar olmadan vermem :( doğrumudur ?

Malesef doğru :(

yugocu adlı üyeden alıntı

Ödeme konusu dışı ama ben yinede sorayım benim arkadaşta adsense kullanıyor 10$ geçiş ama evine hala pin numarası gelmemiş neden olabilir ?

Google hesabım 2 ay önce onaylandı ve şu anda içinde 79 dolar olmasına rağmen PIN kodum hala gelmedi. Eminim ki bu sorun Google'dan dolayı değil bizim ülkemizdeki posta teşkilatından kaynaklanıyor.
Adamlar 1 tane kağıdı buradan İstanbul'a ancak 3 haftada gönderebildi.
Tabi şu da var Google'ın amacı ne ki? Reklam vermek başka birşey mi belli değil, onane benim adresimden.
Ben reklamımı yayınlarım paramı alırım adam adresimi alıp ne yapıyor anlayabilmiş değilim.

esrarengiz1984 esrarengiz1984 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 19.06.2012
  • Yaş/Cinsiyet 40 / E
  • Meslek Öğretmen
  • Mesajlar 43
  • Beğeniler 4 / 2
  • Ticaret 5, (%100)

yugocu adlı üyeden alıntı

Adsense pinim 2 gün önce geldi. 10 dolar barajını geçip gönderme süresi 3 hafta. Yani ben elime adsense pininizi adresinize gönderdik dedikten 3 hafta sonra pinim elime ulaştı. Gerçi elime ulaşmadı postacı gelişi güzel posta kutusuna atmış gitmiş. Biri alsa yırtsa yalan olacak. O yüzden siz takip edin gelip gelmediğini.

mrkoykiran mrkoykiran Mümin Köykıran Kullanıcı
  • Üyelik 25.09.2011
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek R & D Engineer, Developer, Mak
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad M** K**
  • Mesajlar 310
  • Beğeniler 10 / 34
  • Ticaret 8, (%100)
Teşekkürler şimdi bu mesajları gösterdim ona bir postaneye bakayım dedi pin numarasını talep ettiği tarih 28 haziranmış neredeyse 1 ay olmuş pin isteği göndereli...

https://muminkoykiran.com.tr/
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al