-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
elektrik teknikeri
-
-
Ad Soyad
E** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
soru bankası oldugundan aklına bilgi gelıyorda elektrik bankası oldugnda satıs gelsin ki :)
1 kişi bu mesajı beğendi.
www.teknoelektrik.com
Elektrik Teknikeri
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** V**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Sadece elektrik veya sadece elektronik ismi olmadan ikisini kapsayan bir şey olursa daha iyi olur. Bu arada ortak düşünürsen pm atabilirsin. Bende ele elo çıkışlıyım liseden. Hali hazırda dokuz Eylül de Mekatronik öğrencisiyim. Bişeyler yapabiliriz.
🚀 Profesyonel Wordpress Hizmetleri 🚀
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
E** Ç**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Dostum konu başlığını çözüldü vs yapmak yerine normal bıraksaydın senden sonraki kişilerde alan adı arıyorsa görseydi keşke bu şekilde yapman çok saçma mesajı bile düzenlemişsin. Devlet sırrı mı konuştunuz burada?
ETC Mobile Apps
Mobil uygulama yapılır.
Cyprus
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** D**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Yok hocam ben diyorum isim önerisi baskası geliyor bende bu alan adı var yada bende hazır site var yazıyor ben ne diyorum üyeler ne diyor bilgi almaya çalısıyoruz ticaret yapmak için yazmadım yazsaydım başlıkta kimde elektrik alan adı varsa alacam yada hazır elektrik sitesi ariyorum yazardım. Ben ne yazdım başlıkta elektrik elektronik okudum site isim önerisi yani demem o ki ben istanbul diyorum onlara ankara devlet sırı yok yani konu başka yere gidince öyle yaptım.