Cyprus
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** D**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Google niye blogger kapatın ki o kadar kulanıcısı var kapatmaz. Wordpress vs Blogger yapıyorsunuz. Bloggerda başarılı olmuş kişiler var. Blog Hocam ve daha fazlası (şimdi aklıma gelmedi) worpress apple gibi herşeyi ücretli seo eklentisi bile ha apple ha wordpres ikisi aynı. Blogger üctetsiz en azından hosting derdi yok domain al kulan. Herkes diyor worpress bloggerda google ait. Demen o ki platformlar üzerinden ırkçılık yapmayın. Millet ne kulanmak istiyorsa kulansın. 😄
-
-
Yaş/Cinsiyet
19 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
K** Ü**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Cyprus Google Blogger'ın üstüne düşse, çok daha farklı bir yer olacak Blogger ama nerede?
yalnız kalırım sanma, mutsuz olurum sanma
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
G** U**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Yabancı bir forumda okuduğuma göre Blogger için yeni güncellemeler gelecekmiş yakında. Kaynak olarak da Blogger geliştiricisi gösteriliyor. Hatta bu söylem Blogger'ın twitter hesabının gizliye alınmasından sonra ortaya çıktı oradan hatırlıyorum. Açıkçası benim beklediğim güncellemelerden bir tanesi de url formatı değişikliği. Tabi bu beklentim küçük bir olasılık.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
60 / K
-
Meslek
Emekli - Serbest meslek
-
-
Ad Soyad
H** U**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Yüzde 500 de çalışıyor olsa ben bloglarımdan birine böyle bir şeyi uygulamam. Blog yazılarınızı iyi yazarak, güzel görseller ekleyerek ve sosyal medyada tanıtarak ziyaretçi çekebiliyorsunuz. Pinterest gayet güzel dönüyor bloglara, hesabınızı geliştirmeye özen gösterirseniz tabii. Hakkında çok fazla yazılmamış bir konuda yazdığınız zaman özellikle, sıralamaya da başlardan girebiliyorsunuz. Gerek yok bence böyle belirsiz, neye ne zarar vereceği belli olmayan şeylere. Kendi hesabıma itinayla uzak duruyorum.
1 kişi bu mesajı beğendi.
Ne giderim peşlerinden / Ne ardımda devam olsun / Ne uyarım, ne hükmeder / Kalanlara selam olsun.
-
-
Yaş/Cinsiyet
19 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
K** Ü**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
birkideneme kesinlikle katılıyorum.. Ancak belki kullanmak isteyen olur diye paylaştım.
-
-
Yaş/Cinsiyet
20 / E
-
Meslek
WebMaster
-
-
Ad Soyad
B** B**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Wordpress gibi URL bloggerda yapılabileceğini biliyorum ama seo puanı düşüyor. Onun yerine direk wordpress kullan
-
-
Yaş/Cinsiyet
19 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
K** Ü**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
kralsiz bunun için ne desem boş abi, aynı sorunu ben de yaşıyorum çünkü :) Ancak benim takip ettiğim siteler
https://arlinadzgn.com sitesi (Google Çeviri ile okuyorum.) diğeri de
https://www.arlinadesign.com/ sitesi buralardan öğrendiğim kadarıyla yazıları yazıyorum. O yüzden tam anlamıyla benim de bilgim yok, yardım isterseniz blogger ile ilgili
azad35avsar size yardımcı olabilir :)