lostyazilim
tr.link

Blogger URL'sini Wordpress Gibi Yapma JS Kodu

28 Mesajlar 3.962 Okunma
lstbozum
tr.link

Cyprus Cyprus Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 14.03.2017
  • Yaş/Cinsiyet 25 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad A** D**
  • Mesajlar 790
  • Beğeniler 257 / 144
  • Ticaret 1, (%100)
Google niye blogger kapatın ki o kadar kulanıcısı var kapatmaz. Wordpress vs Blogger yapıyorsunuz. Bloggerda başarılı olmuş kişiler var. Blog Hocam ve daha fazlası (şimdi aklıma gelmedi) worpress apple gibi herşeyi ücretli seo eklentisi bile ha apple ha wordpres ikisi aynı. Blogger üctetsiz en azından hosting derdi yok domain al kulan. Herkes diyor worpress bloggerda google ait. Demen o ki platformlar üzerinden ırkçılık yapmayın. Millet ne kulanmak istiyorsa kulansın. 😄

wmaraci
reklam

kemalunlu70 kemalunlu70 kıyıdan kopa kopa derine indik Kullanıcı
  • Üyelik 29.06.2019
  • Yaş/Cinsiyet 19 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Mersin
  • Ad Soyad K** Ü**
  • Mesajlar 774
  • Beğeniler 294 / 295
  • Ticaret 3, (%100)
Cyprus Google Blogger'ın üstüne düşse, çok daha farklı bir yer olacak Blogger ama nerede?

yalnız kalırım sanma, mutsuz olurum sanma

kodaylak kodaylak WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 09.08.2018
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad G** U**
  • Mesajlar 93
  • Beğeniler 5 / 40
  • Ticaret 1, (%100)
Yabancı bir forumda okuduğuma göre Blogger için yeni güncellemeler gelecekmiş yakında. Kaynak olarak da Blogger geliştiricisi gösteriliyor. Hatta bu söylem Blogger'ın twitter hesabının gizliye alınmasından sonra ortaya çıktı oradan hatırlıyorum. Açıkçası benim beklediğim güncellemelerden bir tanesi de url formatı değişikliği. Tabi bu beklentim küçük bir olasılık.
kemalunlu70

kişi bu mesajı beğendi.

birkideneme birkideneme WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 15.12.2013
  • Yaş/Cinsiyet 60 / K
  • Meslek Emekli - Serbest meslek
  • Konum Kocaeli
  • Ad Soyad H** U**
  • Mesajlar 36
  • Beğeniler 15 / 10
  • Ticaret 1, (%100)
Yüzde 500 de çalışıyor olsa ben bloglarımdan birine böyle bir şeyi uygulamam. Blog yazılarınızı iyi yazarak, güzel görseller ekleyerek ve sosyal medyada tanıtarak ziyaretçi çekebiliyorsunuz. Pinterest gayet güzel dönüyor bloglara, hesabınızı geliştirmeye özen gösterirseniz tabii. Hakkında çok fazla yazılmamış bir konuda yazdığınız zaman özellikle, sıralamaya da başlardan girebiliyorsunuz. Gerek yok bence böyle belirsiz, neye ne zarar vereceği belli olmayan şeylere. Kendi hesabıma itinayla uzak duruyorum.
kemalunlu70

kişi bu mesajı beğendi.

Ne giderim peşlerinden / Ne ardımda devam olsun / Ne uyarım, ne hükmeder / Kalanlara selam olsun.
wmaraci
wmaraci

• Üyelik 29.06.2019
  • Yaş/Cinsiyet 19 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Mersin
  • Ad Soyad K** Ü**
  • Mesajlar 774
  • Beğeniler 294 / 295
  • Ticaret 3, (%100)
birkideneme kesinlikle katılıyorum.. Ancak belki kullanmak isteyen olur diye paylaştım.

batuhanbarutcu batuhanbarutcu WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 26.08.2019
  • Yaş/Cinsiyet 20 / E
  • Meslek WebMaster
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad B** B**
  • Mesajlar 39
  • Beğeniler 2 / 7
  • Ticaret 0, (%0)
Wordpress gibi URL bloggerda yapılabileceğini biliyorum ama seo puanı düşüyor. Onun yerine direk wordpress kullan

kralsiz kralsiz WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 21.02.2014
  • Yaş/Cinsiyet 41 / E
  • Meslek özel harekat
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad M** T**
  • Mesajlar 40
  • Beğeniler 9 / 3
  • Ticaret 0, (%0)

kemalunlu70 adlı üyeden alıntı

Kaynaktaki sayfa önermiyor zaten, sadece isteyenler için eklemiş.

Reis bize googlede link yapısı veya başka bir şekilde yükselmeyi anlatirmisin tamamı özgün içerik girilmiş bloglarım var hala gerilerdeyim backlink ler aldım tanıtım yaptım yorum backlink ler neler neler yapmadım bize detaylı bir şekilde anlatırsan iyi olur dostum.

• Üyelik 29.06.2019
  • Yaş/Cinsiyet 19 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Mersin
  • Ad Soyad K** Ü**
  • Mesajlar 774
  • Beğeniler 294 / 295
  • Ticaret 3, (%100)
kralsiz bunun için ne desem boş abi, aynı sorunu ben de yaşıyorum çünkü :) Ancak benim takip ettiğim siteler https://arlinadzgn.com sitesi (Google Çeviri ile okuyorum.) diğeri de https://www.arlinadesign.com/ sitesi buralardan öğrendiğim kadarıyla yazıları yazıyorum. O yüzden tam anlamıyla benim de bilgim yok, yardım isterseniz blogger ile ilgili azad35avsar size yardımcı olabilir :)

Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al