matakon
<?php echo ""; ?>
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Laravel Uzmanı
-
-
Ad Soyad
A** B**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
merhabalar arkadaşlar bir blog projesi geliştirmekteyim, projede takıldığım bir yer var yardımcı olursanız cok sevinirim,
takıldığım yeri senaryo olarak anlatayım
ben bir üyeyim ve sitede kayıt olup yazı paylaştım ama paylaştığım yazıyı paylaştıktan sonra düzenlemek istiyorum bunu nasıl gerçekleştirebilirim üyenin yazdığı yazıyı kendi sayfasında tekrar begenmezse düzeltmesini saglamak istiyorum nasıl yapabilirim yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
...
-
-
Ad Soyad
E** Ö**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
SQL'den yazı ID çekebilirsiniz. ID göre ekrana verileri yazdırın. Post işleminde UPDATE komutunu kullanın.
-
-
Yaş/Cinsiyet
23 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Eğer yazıyı yazan kişinin id'si kullanıcının id'sine eşitse Düzenle butonu gelsin, bu butona tıkladığında büyük bir textbox'a sahip sayfa karşılasın, textbox'un içerisine yazının id'si ile eşleşen yazının içeriği çekilsin. Kullanıcı düzenlemeyi yaptıktan sonra Güncelle butonuna tıklasın ve bu buton textbox'un içeriğini Update komutu ile dbye iletsin.
eka7a
openix.io
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Yazılımcı
-
-
Ad Soyad
E** K**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
matakonİlk olarak üye kayıt ve oturum açma sistemini yazmalısınız.
Üyeler oturum açtıktan sonra yazı yazma sayfasına ulaşabilmeli ve yazıyı gönderdiğinde yazı tablosunda kullanıcı id'si yazıya atanmalı.
Yazılarım sayfası oluşturup, kullanıcı id'sine sahip yazıları listeleyip düzenleme özelliğini ekleyebilirsiniz.
Openix.io | $9.90 PositiveSSL | $12.90 RapidSSL