-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Freelancer
-
-
Ad Soyad
A** K**
-
-
-
Ticaret
20, (%100)
Eğer iki tema arasında seçim yapmak zorunda kalsaydım, estetik açıdan daha iyi bulduğum Publisher'ı seçerdim. Bu temalar popüler ve desteği olan temalar zaten bir şekilde optimize edilebilir.
Eğer sadece bu temaların dışında farklı temalara da yönelme şansım olsaydı, bu sefer iki temayı da seçmezdim. Çok daha güzel temalar var. Örneğin Genesis Framework temaları.
Zaten magazine olarak geçen görünümlü bir tema seçecekseniz bence bir kez daha düşünün derim. Bu tarz magazine temalarının artık geride kaldığını düşünüyorum. Günümüz tasarım trendlerini karşılamıyor.
2 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Asker
-
-
Ad Soyad
Y** M**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
sworks yorumunuz için teşekkür ederim, Publisher her zaman gözümde iyi iyidir ama artık hep aynı tema ve aynı sitelerde görmek insanda farklı imaj bırakıyor bazen ben öyle görüyorum. Jarida temasını kullandım daha önceden belki tekrar kullanırım diye düşünüyorum yada en kötü kendim html tasarımı wordpress'e dökeceğim.
1 kişi bu mesajı beğendi.
👑 Duolingo Öğretmen Hesabı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
İmam Hatip
-
-
Ad Soyad
C** S**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Publisher senelerdir kullanıyorum.on numara beş yıldız tema her moda giriyor.hızlılık acısından birşey diyemeyeceğim.kesinlikle tavsiye ederim.
1 kişi bu mesajı beğendi.
http://dhbt.blogspot.com.tr Deneme
olesore
"Saban Kılıçtan Üstündür"
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Bilim İnsanı
-
-
Ad Soyad
L** K**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
newspaper diyen ağrılıklı çıkmış peki publisher temasını kullandınız mı ona göre newspaper dediniz yoksa fiyat açısından dolayı mı newspaper dediniz? kullanım açısından publisher daha iyi gibi eklentileri olsun hızı vs gibi ? bir tek fiyatı yüksek geldi oda kalitesinden ve dolar kurundan dolayı
fiyati yüksek geldi ama gönlüm publisher yana bu hafta sonu karar verip almayı düşünüyorum
Publisher daha estetik ve kaliteli. Hız konusunda da iyi seo konusunda da, daha önce newspape kadar tutulmuyordu ancak kendini çok geliştirdi. Her iki temayı da kullanıyorum inan bana publisher daha iyi. Ancak şöyle bir soruyu sormam lazım? Temayı ne tür bir sitede kullanacaksın? Ben imzadaki sitede kullanıyorum.
2 kişi bu mesajı beğendi.
https://populertarim.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Tamirci
-
-
Ad Soyad
Ü** K**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Publisher.
Özellik açısından newspaper teması publisher'e göre çok kısıtlı. Ayrıca görünüm açısından çok itici geliyor.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Developer
-
-
Ad Soyad
M** Y**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
2 yıldır publisher kullanıyorum tema konusunda farklı bir tasarım aramıyorum her sektöre uygun tasarımları var 200 dolar ödedim belkide 2000 dolar kazandım.