-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Protasarim.net webdesinger
-
-
Ad Soyad
U** T**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Aykut kısaca şöyle anlatayım. ajans aboneliği aldığınız zaman ajanslar her haberi size atar. (mail v.s gibi) siz bunu tek tek eklemek yerine bot ile ajansın abone sayfasında yani size özel sayfanızda yer alan haberleri otomatik olarak size çeker ve sizde tek tuşla hem görseli hemde haberi websitenize eklemiş olursunuz. tek tek mailden çekip eklemekten kurtulmuş olursunuz.
piyasa 3-5 haber sitesinin dahil olduğu botları satanlar var bunlar ise sadece haber sitesinin kendi sayfasında paylaştığı haberleri çeker. Oysa haber siteleri bütün haberleri kendi sitesinde yayınlamaz veya kısıtlı yayınlar.. O tarz illegal bot aldığınızda ajanslar farkına varır varmaz uyarı ve resmi işlem başlatır. sitenizi kapatmaya kadar götürebilir.
Kendi müşterim için haber botu hazırladım. Müşteri önce ajans aboneliği aldı ardından bende o abonelikten botun otomatik olarak haberleri çekip listelediği bir sayfa yazdım müşterim ise içerisinde kendi seçtiği haberleri tek tıkla ekleyebiliyor.
1 kişi bu mesajı beğendi.
PROTASARIM.NET/ORG - Profesyonel Website Tasarım, Mobil, E-Ticaret Yazılımı.
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Protasarim.net webdesinger
-
-
Ad Soyad
U** T**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Aykut benim hazırladığım bottan örnek görüntü. ajanstan çekip listeliyor haberleri
açılmazsa resim linki ![](http://i.hizliresim.com/3vOj0j.jpg)
PROTASARIM.NET/ORG - Profesyonel Website Tasarım, Mobil, E-Ticaret Yazılımı.
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Teknisyen
-
-
Ad Soyad
H** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Ajanslar haber için ekip vs masraflar yapıyor.Sonra kanallara haber sitelerine satıyorlar.Gökten indirilmiyor.Artık hakimler bile telif davasında acımıyor kimseye seni konuşturmaz bile cezayı yer oturursun aşağı.Bi akıllı sen değilsin
1 kişi bu mesajı beğendi.