canitti
Kimlik Onayı Bekliyor
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Serbest
-
-
Ad Soyad
C** Ö**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Selam.
Bir müşterim için kiralık sunucu arıyorum. Piyasadaki pek çok kiralık sunucu hizmeti servisi veren firmayı araştırdım. Bu sefer tecrübelerin gücüne inanacağım. Aklımda olanı da söyleyeyim ki doğru araştırma yapıp yapmadığımı kestirebileyim.
Aklımızda Güzel Hosting var. 500 liraya kadar aylık ödeme yapmayı düşünüyoruz. Aradıklarımız gerçekten de sağlam bir dedicated sunucu. 1tb ssd, 32 veya 48 gb ram, 5–10 tb trafik verseniz kafi. Radore veya Ni olabilir. Yurtdışı düşünmüyoruz açıkçası.
Sevgiler.
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Web Master
-
-
Ad Soyad
E** A**
-
-
-
Ticaret
9, (%100)
Dhs Hosting var Harun bey Senelerdir çalışıyorum her sorunda destek oldu ve sunucuları sağlam. Ben reseller kullanıyorum ancak sunucusu gercekten iyi isterseniz bir görüşün.
resellerhosting.com.tr burdan iletişime gecebilirsiniz.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Yazılım Geliştirme Uzmanı
-
-
Ad Soyad
S** Y**
-
-
-
Ticaret
97, (%100)
Radore'da da Ni'de de aktif DC'lerim var. Radore artık doymuş ve tabiri caizse parasız hizmet vermiyorlar. Ama teknolojileri ve alt yapıları çok kaliteli, ona laf edemem. Ni, bence teknik bilgi seviyesi en yüksek elemanları çalıştıran firma. Gerçekten çalışanlar, işinin ehli insanlar. Güzel Hosting derseniz 5 ay kadar çalışabildim, bir sorun yaşamadım. Destek talebi bile açmadım mesela.
Ama bunların arasında en kalitelisi Radore, en mantıklısı Ni.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Yazılım Mühendisi
-
-
Ad Soyad
Y** D**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Merhaba,
Özel mesaj aracılığı ile sizlere teklif gönderdik. Düşünürseniz yardımcı olmak isteriz. 7/24 operasyonel destek birimimiz Türkçe dahil 12 dilde size her türlü sorununuzda destek sağlar.
Teşekkür ederiz