erdilin
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
öğretmen
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
5, (%80)
aslında geç kalınan bir uygulama olan bize oldu 6.000 tl faizi ile beraber ödedim :(
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Webmaster/Öğrenci
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Lise terk olcaz desene :):)
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
İşinin amelesi
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Bu yıl başlarsa çok iyi olur.
Bende sanırım tek dönem 570 tl ödüyorum.
yemre
UI Designer and Front-End Developer.
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
UI Designer and Front-End Deve
-
-
Ad Soyad
Y** C**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
Umarım harç kalktıktan sonra üniversite katkı payı vs gibi şeylerle karşılaşmayız :) Güzel haber bizim için, sonu da güzel olur inşallah :)
Swat
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
Öğrenci
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Bana göre harç kalkacak yemre'nin dediği gibi farkı bi isimle üniversiteler kendi içinde para alacaklar. Diplomayı alabilmek için bile para ödüyoruz okula. Harçlar kalksa ne fark eder ki...
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
Öğrenci - Blog Yazarı - Tasarımcı
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
mstfturk adlı üyeden alıntı
Harç almayacaklarmış, tamam bu olması gerekiyordu zaten. Ama okulda alkol olabilir mi ya? Dini boyutu hiç katılmasa bile adam kafayı çekipte mi girecek derslere? Üniversiteye dediği gibi kafa bulmaya mı gidilecek.
Bizim vatandaşımız kendine iyi geleni zaten yapılması gerekiyordu geç bile kalındı der, kendine kötü geleni yok efenim bunlar siyasi amaç güdüyor, 28 şubat intikamı vesair.
Alkolle ilgisi yok bunun. Üniversiteye giden adamlar zaten belli olgunlukta adamlar. Nerde ne zaman alkol alıp almayacağını bilen adamlar. Bilmeyenlere de zaten kimse engel olamaz. Benim kaç tane arkadaşım ot içip derse girerlerdi. Alkol alıp derse girenleri de gördüm. Yani alkol falan hikaye. Başbakanın oradaki dediği içki yasağıda derslerle alakalı değil festivallerde ve üniversite içinde ki restoranları kastediyor.
Bu arada harçların kalkması güzel bir şey. Fakat üniversiteler yine her türlü şeylerden para çıkaracak. Çıkaramazsa üniversite kartlarını paralı yaparlar :D
Kaç Kişiyi Yaşarsan Yaşa,Kendi Yalnızlığındır Döneceğin En Sonunda
Valkyrie
Interface Designer / IT
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Interface Designer / IT
-
-
Ad Soyad
S** E**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
harç kaldırma olayı da siyasi gibime geliyor. kurumda bununla ilgili açıklama yaptı, hükümet mi karşılayacak üniversitenin giderlerini gibilerinden. sanmıyorum büyük ihtimal siyasi bir durum.
the World shall know Pain
Interface Designer / IT
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Web Designer & Developer
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Harcı bir yerden kaldırırlar ama kaldırılan parayı da bir yerden alırlar bunu unutmayın. Yapılan her şey siyasi olacakta düşünmeyin ama gerçek ortada. Deprem vergisi diye adlandırdıkları ve toplanılan paralar Oto Yollarına, Köprülerin yapımında ve bakımlarına harcadılar. Van'da hiç kimseye Deprem vergisinden yardım edilmedi.