-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Bilgisayarcılık
-
-
Ad Soyad
S** E**
-
-
-
Ticaret
11, (%100)
Merhaba arkadaşlar superonline fiber kullanıyordum farklı bir adrese taşındım. Bulunduğum yerde fiber alt yapı olmadığından sözleşmem iptal oldu. Yeni taşındığım yerde alt yapı olarak adsl var. Siz adsl için hangi internet sağlayıcısını önerirsiniz ? fikirlerinizi ve tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim.
www.valorantpazar.com | www.kayakseti.com | www.netflixdizileri.com Alan Adları Satılıktır PM.
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Full-Stack Developer
-
-
Ad Soyad
S** Ç**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Bulunduğunuz bölgeye yakın bir yerde hat mevcut ise civardaki abonelerle birleşip ortaklaşa talepte bulunursanız toplu taleplerde hat çekeceklerdir fiber için denemenizde fayda var civarda kaç kişi var bilmiyorum ama :) Firma olarak ADSL'de bir zamanlar vodafone kullanıyordum fakat bölgeye göre değişkenlik gösterebilir oyüzden net birşey söylemek doğru olmaz
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
WordPress Uzmanı
-
-
Ad Soyad
B** K**
-
-
-
Ticaret
17, (%100)
Turksat yok ise Türknet :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Bilgisayarcılık
-
-
Ad Soyad
S** E**
-
-
-
Ticaret
11, (%100)
Fikriniz için teşekkürler Türknette müşteri hizmetlerine ulaşamıyorsunuz bi problem olduğunda çözmeleri uzun sürüyor ve iptal ettirirken bile ulaşılması zor diyorlar bunlar doğrumu peki o yüzden çok kararsızkaldım
www.valorantpazar.com | www.kayakseti.com | www.netflixdizileri.com Alan Adları Satılıktır PM.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
SKS
-
-
Ad Soyad
C** I**
-
-
-
Ticaret
51, (%100)
Türksat kablo nete bakın alt yapı varsa kesinlikle öneririm
Premium01
Kimlik Onayı Bekliyor
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Pazarlama
-
-
Ad Soyad
B** S**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
kablonet varsa onu tercih edin. Türknetin güzel kampanyaları var tercih edebilirsiniz
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Bilgisayarcılık
-
-
Ad Soyad
S** E**
-
-
-
Ticaret
11, (%100)
Arkadaşlar malesef kablonet yok turknet i düşünüyorum ama internette yazılanlara bakınca müşteri hizmetleri cevap vermıyor vb kararsız kaldım turknetle ilgili bilgilendirebilcek varmı?
Mrtcn
PrismaCSI
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Cyber Sec & Project Manager
-
-
Ad Soyad
M** G**
-
-
-
Ticaret
10, (%100)
ADSL kullanmak zorundamısın? bence gerek yok :) Turkcellin superbox diye 4G kutulu tarifesi var. Biz kullanıyoruz gayet memnunuz fiberi aratmıyor.