-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Cool Chain Group
-
-
Ad Soyad
S** A**
-
-
-
Ticaret
27, (%100)
Herkese merhaba,
Isim geregi kullandigim yazi fontlari var . Ama bu fontlardan bazi harfler hosuma gitmiyor ve revize etmem gerekiyor ve ben bunu her yeni iste yapmak zorunda kaliyorum. Örnek verecek olursak; bir harfin kuyrugu cok uzun ama ben kisa olsun istiyorum ve onu her yeni iste degistirmek zorunda kaliyorum... Acaba ben bu fontlari kendime göre ayarlayip kendi yükleme dosyami olusturabilirmiyim? öyle bir program yada benzeri bir olay var mi? Bilgisi olan yardim ederse sevinirim...
Simdiden herkese tsk ederim....
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Grafiker
-
-
Ad Soyad
A** Y**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Bildiğim kadarı ile fontları Adobe İllustrator ya da Freehand gibi Vektörel programlar ile çizmeniz , daha sonra uzantısına uygun olarak Windows klasörü içerisinde Fonts klasörüne atmanız gerek.
Mfa
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Mezun
-
-
Ad Soyad
M** A**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Boş yere milyonlarca font yok hocam. Her biri arasında çok ufak değişiklikler olmasının sebebi bu zaten. Uygun bir font kütüphanesi bulmanız gerekir.
Fontların SVG dosyasını duzenleyebilirsiniz herhalde denemek lazım. Fakat ne yaptığınızı bilmiyorsanız hataya veya dosya boyutunun artmasına sebep olabilir. Burada daha önce denemiş birinin olduğunu düşünmüyorum deneme yanılma ile çözülecek bir durum