foxx
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
çalışan
-
-
Ad Soyad
T** P**
-
-
-
Ticaret
13, (%100)
Yazılımcılar. Aradığım fikri gerçekten bulamadım. Sizin içinde bir fırsat olabilir.
Ücretsiz şekilde kullanabileceğim bir uygulama istiyorum. Kullanan veya önerisi olanların mesajlarını bekliyorum :)
Bir uygulam düşünün renkli renkli, gündelik hayatımızın çoğu zamanını zaten sosyal medya üzerinden ilerletiyoruz. Planlama uygulamalarının tümü hemen hemen hep takvim şeklinde :(
Benim istediğim haftamı planlayayım, gelecek haftanın planlarını takvim üzerine saatli şekilde yazayım. Bana 1 gün öncesinden haber versin. Sonra 6 saat sonra bildirim atsın vs.
İş hayatım, normal kendi sitem, sosyal hayat derken, Eğitim ve spor'a zaman ayıramıyorum. kendime bir gündelik ya da haftalık zamanlayıcı(planlayıcı) uygulaması kurmak istiyorum.
iOS mağazada istediğimi bulamadım. Önerilerinizi alırım :)
nuti
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Muhasebe
-
-
Ad Soyad
M** D**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
Google ajanda kullan hem mobil uygulaması var dediğin gibi istediğin zaman hatırlatır bildirim gönderir.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** Y**
-
-
-
Ticaret
30, (%100)
Wunderlist kısa vadeli planlamalar için çok iyi. Trello ise başlı başına bir dünya. Umarım ikisi de işinize yarar.
foxx
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
çalışan
-
-
Ad Soyad
T** P**
-
-
-
Ticaret
13, (%100)
Trello şirket içinde kullanıyoruz. Benim kafamda hayal ettiğim gibi bir şey bulamadım. Renkli, renkli vs vs.
Şimdilik Any.do ile ilerliyorum.
yorumlar için teşekkürler