-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Girişimci
-
-
Ad Soyad
A** T**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Mailleri outlooka giriyorum derken neyden bahsediyorsunuz. Konuyu biraz daha detaylı anlatıp ekran görüntüleri iletirseniz yardımcı olmaya çalışırım. Bu zamana kadar 10 dan fazla domaini yandex maile bağlayıp outlooka birden fazla kurulum yaptım hiç dediğiniz gibi birşey yaşamadım.
Mail kurarken hangi ayarlarla kurduğunuzuda yazıp ekran görüntülerini atarsınız daha kolay olur.
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Bilgisayar Teknikeri
-
-
Ad Soyad
Ö** B**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Normal bir youtubeden izleyerek mail açtım domainime bağladım Yandex.comdan mailatınca sıkıntı yok Ama Hesabımı Outlook imape bağlayınca bütün hesaplarım spama düşüyor.
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Girişimci
-
-
Ad Soyad
A** T**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Selam Kardeşim,
Hala ne demek istediğini anlamadım. Sana yardımcı olmak istiyorum lakin, sen sorununu anlatmıyorsun. Bir önceki mesajımda ekran görüntüleri ile detaylı anlatmanı istemişim sen youtube dan video izledim diyorsun.
Ya videoda bilgiler yanlış, yada sen eksik yaptın bir sürü ihtimal olabilir.
Senin şuan ki durumun aklımda bir şarkı var dıt dıt dıııt dıtt diye melodisi var bu şarkı nedir bana söyleyin diyorsun.
Problemine çözüm bulman için problemini ve yaptığın aşamaları detaylı anlatman hatta ekran görüntüsü ile iletmen gerekiyor yoksa sana yardım etmek isteyenlerin zamanını çalmaktan başka birşey yapmasın.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Bilgisayar Teknikeri
-
-
Ad Soyad
Ö** B**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Merhaba bende Neyin ekran görüntüsünü alacağımı anlamadım Hatanın ismini yazdım mesajda Mail Gönderdiğim Zaman Bana Bu mail geliyor İleti Gönderilemedi diye nerenin ekran görüntüsünü atacağımı söylerseniz atayım hemen
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Girişimci
-
-
Ad Soyad
A** T**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Öncelikle
1- Kullanıdığın domain adresi nedir ?
2- Bu maili Outlook Mail programına kurdun mu ?
3- Outlook programına kurduysan hesap ayarlarından kurulum ayarlarının fotoğraflarını istiyorum.
Mail gönderme işlemini nereden yapıyorsun bir tane mail gönderirken ekran görüntüsü alıp atar mısın ?
rws
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
kimyager
-
-