-
-
Yaş/Cinsiyet
23 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
T** D**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Evet dediğim gibi cidden fikirlerinize muhtacım. Bu sene üniversite okuyacağım, yurt çıktı sıra bursta. Eğer burs çıkmazsa kredi alacağım. 500 liralık bursun 300 ü zaten yurda kesilecek. Kalacak 200. Ben girişimci bir insanım, yapabileceğime inanıyorum. Bayi tarzı bir şey olup şehirde satabileceğim kitap olur dergi olur başka ürünler olur vs bana ek gelir elde ettirecek bildiğiniz bir şeyler var mıdır? Her türlü fikirlerinize açığım.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
webmaster
-
-
Ad Soyad
T** T**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
domain stogu yap. adsense hesabı acıp sat. en kotu 100 tl den satarsın. haftada 3 tane onaylatıp satsan senın ıcın yeterlı olur .
https://3dprinter.blog
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
-
-
-
Ad Soyad
A** O**
-
-
-
Ticaret
45, (%100)
Aksaray mı, bir başka şehir mi? Ve kesinlikle süreli/süresiz yayın satışı üstüne mi arayış acaba?
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
Y** G**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Merhaba, evet sistem bizim. Aktifr olduğunda kullanımla alakalı tüm bilgilendirme site içersinde yer alacak. Takipte kalınız :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
-
-
-
Ad Soyad
A** O**
-
-
-
Ticaret
45, (%100)
Hocam öğrencilik yıllarında ilk etapta belki en ideali kafe ve restoranlarda saatlik esasına bağlı garsonluk olabilir. Söz konusu şehirde ne kadar kitap, dergi satışı yaparsınız bilmiyorum. Malum nüfus az ve önceden yapanlar da zaten olabilir. Ya da WmAracı'nda olduğunuza göre bir şeyler biliyorsunuzdur bu alanda, belki buradaki Ticaret konularına uygun işler dikkatinizi çekebilir. Zamanla gelen işte artış mutlaka olacaktır tabi sizin de özverinize bağlı olarak.
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Web Master
-
-
Ad Soyad
E** A**
-
-
-
Ticaret
9, (%100)
Öncelikle Size şunu söyliyeyim ;
E-ticaret yapın xml veren firmalar var. Girin googleye yazın tüm ücretsiz xml veren firmaları bulun. N11 gittigidiyor hepsiburada satın .
Resmi yapın yarın bir gün başınız ağrımasın . Vergi açılışı en fazla 700 750 TL yi geçmez açılışı yapın.
Diyelim bi kaç xml veren firma anlaştınız. Buradan sonrası ürünleri girip n11 gittigidiyor hepsiburadaya xml ile aynı olmasın farklı yapın ürünlerde değişiklik yapın.
Sipariş geldi Firmalar sizin adınıza paketleyip kargoya veriyor.
Fatura bastırırsınız, Xml veren firmaya atarsınız whatsapp veya mail yoluyla onlar çıktı alıp kargoya fatura ile gönderir.
Ben yapıyorum size de tavsiye etmek istedim umarım anlatabildim.