yjb
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
Y** T**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Instagramda fake hesap acip gonderilerin altina yorum yapmak için reklam hesabi açıyorum bir kaç yorumdan sonra hesap dogrulamaya düşüyor ve koşullarımızı ihlal ettiğin için kapanmıştır diyor. Paralel spaceden instagrami kodladim vpn ile giriş yaptim bilgisayardan denedim yine de 1 2 yorumdan sonra hesap kapanıyor bu sorunu nasil aşabilirim
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Sosyal Medya & PTC Expert
-
-
Ad Soyad
B** T**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
Şu an instagram sorun yaratma peşinde. Yorum paneli vb arıyorsanız yardımcı olabiliriz.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
E** B**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
kendine 10 tane yorum hazırla. her seferinde farklı yorumu at. ayrıca hesapların yaşı da önemli. her gün 2 3 tane hesap aç kendine. kullanmaya 1 ay sonra başla hesapları. başta ben de yeni hesap açıp takip falan yapıyordum 20 30 dan sonra hesap kapanıyordu. şu an 1 aylık hesapla yapıyorum hiç bir sıkıntı yok
3 kişi bu mesajı beğendi.
Cyprus
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** D**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Vpn kur bağlan daha sonra hesap aç sürekli aynı IP adresinde hesap açıldığı için hesabınız kapatılıyor.
-
-
Yaş/Cinsiyet
45 / E
-
Meslek
Reklamveren hesap yöneticisi
-
-
Ad Soyad
M** O**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
kendin diyorsun fake hesqp aöıyorum diye instagram tabi kapatır
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
23 / E
-
Meslek
Sosyal Medya
-
-
Ad Soyad
A** G**
-
-
-
Ticaret
26, (%96)
Merhaba,
VPN kullanmak yerine ,
Wi-fi ile bağlantı kuruyorsaniz 5 hesap oluşturup hepsinde gönderi vb paylaşıp gizli hesaba alın. Ardından modeminizi resetleyin 10 dakika sonra tekrar aynı işlemi yapıp not alın.
4.5G/Mobil veri kullanıyorsanız, telefonu kapatıp açın
VPN'lerin içinde sabit mesela 5k IP var. Yanı sizin daha önce kullandığınızı sizden sonra başkasıda kullanıyor veya siz açtıktan sonra başkasıda aynı işlemi yaptığında genelde mobil onaya düşer.
İhlalden dolayı kapanma sebebini bilmiyorum ama mantık kurarsak gönderi profil fotoğrafı biografi vb var mı yokmu eğer yoksa bu yüzden olabilir.